Hans Anders opticiens Lichtenvoorde

Adres

Markt 9

7131 DG Lichtenvoorde Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Lichtenvoorde is geopend!

De verhuizing is achter de rug, we zijn weer geopend op ons nieuwe adres: Markt 9F! Daarom hebben we spectaculaire openingsacties van vrijdag 19 tot en met zaterdag 27 april 2019. Kijk hieronder welke openingsacties er zijn.

Gratis glazen

Om de opening te vieren zijn van 19 t/m 27 april bij aankoop van een montuur je enkelvoudige glazen (index 1.5), inclusief kraswerende laag en ontspiegeling helemaal gratis! Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een enkelvoudige bril vanaf 39,-. Liever een varifocusbril? Ook uw Varifocus Basic-glazen zijn helemaal gratis bij aankoop van een montuur en op onze overige varifocusglazen ontvangt u de hoogste korting! Kom tussen 19 en 27 april langs en profiteer!

Actievoorwaarden Prijzen varifocusglazen

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Vrijdag 18:00 - 20:00


Bekijk hier de speciale openingstijden rondom de feestdagen.


Deze vestiging van Hans Anders is gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde. Je vindt ons naast de Readshop aan de kant van de Albert Heijn. De winkel is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. Je auto kun je gratis parkeren op de parkeerplaats direct naast de winkel.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen, maar er is ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina op onze website.

Ook kun je in dit filiaal terecht voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze deskundige audiciens of hoortoestelspecialisten. Hiervoor kun je een afspraak maken via 0800-0027.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Lichtenvoorde kijkt er naar uit om je in de winkel te mogen begroeten.


Andere winkels in de buurt

Misterstraat 39

7101 ES Winterswijk Meer informatie

Korte Heezenstraat 3

7001 BN Doetinchem Meer informatie

Molenstraat 32

7241 AE Lochem Meer informatie

Spoorstraat 18

7481 HZ Haaksbergen Meer informatie