Hans Anders opticiens in Deventer

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Keizerstraat 2

7411 HG Deventer Meer informatie

Karel de Groteplein (Keizerslanden) 9

7415 DH Deventer Meer informatie

Opticiens & audiciens in Deventer

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Deventer? Hans Anders verwelkomt je graag in de winkel aan de Keizerstraat 2 in het centrum. Je kunt er terecht voor een gratis en vrijblijvende oogmeting en voor hulp bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij Hans Anders Deventer aan het juiste adres. Je kunt gewoon binnenlopen, of maak eerst online een afspraak.

Brillen

In onze winkel in Deventer centrum helpen we je graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van vele internationale topmerken. En ook aan kinderbrillen en (merk)zonnebrillen ontbreekt het niet bij Hans Anders Deventer. Kom langs voor advies of inspiratie.

Lenzen

Bij Hans Anders in Deventer kun je ook terecht bij onze lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting kiezen jullie samen welke contactlenzen het beste bij jouw passen. Zo kun je kiezen uit daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook een goede audicien vind je bij Hans Anders in het centrum van Deventer. Als je wilt weten hoe goed je hoort, doen we een gratis en vrijblijvende hoortest. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan helpt de audicien bij de juiste keuze. Maar je kunt in onze winkel in Deventer ook terecht voor gehoorbescherming op maat waarmee je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Deventer

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Deventer? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).