Hans Anders opticiens in Almere

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Reykjavikstraat 9

1334 KG Almere Meer informatie

Marktstraat 22

1354 LG Almere Meer informatie

Bottelaarpassage 102

1315 ET Almere Meer informatie

Opticiens & audiciens in Almere

Als je op zoek bent naar een goede opticien of audicien bij jou in de buurt kun je terecht bij één van onze winkels in Almere. Wij bieden je als klant een uitgebreide collectie aan voor beter zicht en gehoor. Bij Hans Anders zorgen we ervoor dat we altijd de laatste mode op het gebied van brillen in huis hebben. Daarnaast bieden we maar liefst 65 uitstekende hoortoestellen en 55 verschillende types lenzen aan. Ook online op de website vind je onze uitgebreide collectie aan hooroplossingen, brillen en lenzen. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis oogmeting doen bij één van onze winkels in Almere.

Brillen

Als je op zoek bent naar een brillenzaak in Almere kom dan eens langs bij één van onze Hans Anders winkels. Voor iedere stijl, voorkeur of persoonlijkheid heeft Hans Anders de juiste bril. De brillen van Hans Anders zijn voordelig geprijsd en voldoen aan de laatste trends op het gebied van brillen. Of je nou een zonnebril, kinderbril of een merkbril nodig hebt bij Hans Anders vind je waar je naar op zoek bent.

Lenzen

Ben je toe aan nieuwe contactlenzen? Voor uitgebreid advies van een lenzenspecialist kun je binnenstappen in één van onze winkels in Almere. De lenzen van Hans Anders zijn te koop in allerlei soorten en maten. Online kan je onze Hans Anders shop bezoeken en langs komen in één van onze winkels in Almere. Bij Hans Anders ben je altijd het beste uit voor jouw lenzen.

Audiciens

In één van de winkels in Almere kun je terecht voor een audicien. Hans Anders bied verschillende typen hoortoestellen aan. Welk type het meest geschikt is, hangt af van je voorkeur en de aard van je gehoorverlies. Ook voor gehoorbescherming kun je online op de Hans Anders shop en in één van de winkels in Almere terecht.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Almere

Maak alvast een afspraak door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief) of breng een bezoekje op onze website om online een afspraak te maken.