Gratis LTP upgrade

Automatisch thuisgestuurd

Je lenzen worden automatisch én gratis thuisgestuurd, gewoon door je brievenbus. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen.

Makkelijk pauzeren

Even geen lenzen nodig? Dan pauzeer je je volgende levering met een maand en betaal je ook een maand niets.

Het 'oude' Lens Totaal Plan houdt per 1 februari 2020 op te bestaan. Heb je een Lens Totaal Plan van vóór februari 2018? Kies dan nu voor een gratis upgrade om te profiteren van alle voordelen van het nieuwe LTP. Nóg meer service voor dezelfde prijs. Vul het formulier in voor een snelle upgrade als je dezelfde lenzen wilt blijven dragen. Of kom naar de winkel voor hulp en advies over je lenzen én je LTP upgrade. 

 

 

En deze voordelen blijven onveranderd:

Gratis hulp en advies

Je vertrouwde contactlensspecialist controleert je ogen. Of loop binnen in één van onze 260 winkels voor directe hulp en advies.

Je opgebouwde tegoed

Jouw geld blijft van jou. Dus ook wat je al betaald hebt voor je volgende pakket.

De voordeligste lenzen

Of je nu kiest voor de upgrade of niet: Je oude tarief blijft geldig t/m 31 januari 2020.

Vragen en antwoorden over jouw LTP upgrade

 • Waarom elke 3 maanden i.p.v. elke 6?

  Alle Easy Wear lenzenvloeistoffen zitten tegenwoordig in platte flessen met 250 ml. Daardoor passen ze door je brievenbus en hoef je dus niet thuis te blijven of je buren lastig te vallen als je lenzen bezorgd worden. Om het pakket niet té groot te maken sturen we het je elke 3 maanden (in plaats van elke 6 maanden zoals je gewend was).

 • Uit welke lenzen kan ik kiezen?

  Je kunt in je nieuwe LTP kiezen voor alle Easy Wear lenzen én lenzenvloeistoffen. Gebruik het formulier alleen als je de lenzen wilt die je de laatste keer hebt aangeschaft. Wil je dat niet? Kom dan langs in de winkel.

 • Wat als ik niet kies voor de upgrade?

  Op 1 februari 2020 zal het oude LTP ophouden te bestaan. Als je dus niet kiest voor de upgrade, krijg je na 1 februari je laatste (rest)voucher en kun je alsnog je lenzen los blijven bestellen of op dat moment een nieuw LTP afsluiten.

 • Ik wil graag andere lenzen.

  Wil je nu andere lenzen dan je de laatste keer met je LTP voucher hebt besteld? Kom dan naar de winkel. De lenzenspecialist kan je adviseren over je nieuwe lenzen én over de upgrade naar je nieuwe LTP.

 • Minder incasso's door kleiner pakket?

  Doordat we voortaan per 3 maanden een pakket voor je hebben, terwijl jij de laatste keer voor 6 maanden lenzen hebt meegekregen, zul je tot 3 keer geen incasso op je rekening zien (ook afhankelijk van eventueel eerder mislukte incasso's). Een extra voordeel van de upgrade dus.

 • Ik wil mijn lenzen niet thuisgestuurd krijgen.

  Kom naar de winkel van jou voorkeur. Dan zorgen de medewerkers ter plekke voor je upgrade en kun je voortaan elke 3 maanden daar je lenzen ophalen.

 • Wanneer krijg ik de bevestiging van mijn upgrade?

  Binnen 2 weken nadat je dit formulier hebt ingevuld krijg je een sms van Twikey. Als je deze beantwoord met OK krijg je direct per e-mail je bevestiging. Heb je dit allemaal gedaan en toch geen mail ontvangen? Kom dan langs in de winkel of neem contact op met de klantenservice.

 • Ik heb een sms gekregen, wat moet ik doen?

  De sms die je krijgt is van Twikey. Deze moet je beantwoorden met OK om definitief akkoord te gaan met de upgrade. Let op: het werkt alleen als je de OK in hoofdletters antwoordt en zonder punt E of punt erachter.

 • Wat gebeurt er met het tarief na 1 februari?

  De prijs van onze contactlenzen is begin 2018 veranderd, maar niet voor jou als klant van het oude LTP. Je behoudt sowieso t/m 31 januari 2020 je oude voordelige tarief. Als je uiterlijk in januari 2020 kiest voor een upgrade, zullen we je persoonlijk laten weten of, en met hoeveel je tarief verandert. En natuurlijk ben je op dat moment (zoals altijd) vrij om met het LTP te stoppen. Maar wees gerust: ook met het nieuwe LTP heb je sowieso altijd de beste deal voor je lenzen!