Meest gestelde vragen over het Lens Totaal Plan

Wat is het Lens Totaal Plan?
Het Lens Totaal Plan is een gemakkelijke en voordelige manier om je volgende set lenzen te kopen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en daarmee koop je elk half jaar een nieuw set lenzen.

Hoeveel heb ik al betaald?
In principe betaal je vanaf het moment dat je start met het Lens Totaal Plan, iedere maand een bedrag per automatische incasso. Elk half jaar ontvang je automatisch een voucher waarmee je in de winkel je halfjaarset lenzen kunt ophalen of online kunt bestellen. Als je tussentijds wilt weten wanneer je de voucher ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-0075 (gratis).

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Je kunt je gegevens online wijzigen via het digitale Lens Totaal Plan wijzigingsformulier. Of schriftelijk met het formulier dat je hebt ontvangen bij de bevestiging van jouw deelname aan Lens Totaal Plan.

Hoe kan ik opzeggen?
Je kunt op elk moment opzeggen via het contactformulier klantenservice. Of door een brief te sturen naar Hans Anders, t.a.v. Lens Totaal Plan, Postbus 838, 4200 AV Gorinchem. Je ontvangt dan een voucher voor het gedeelte dat je al hebt betaald, die kun je in onze winkel of webshop besteden. Deze voucher is overdraagbaar.

Is het Lens Totaal Plan overdraagbaar?
Jouw deelname aan het plan is persoonlijk. De voucher die je ontvangt om je lenzen te bestellen is echter wel overdraagbaar en kan dus door iemand anders worden gebruikt.

Is automatische incasso de enige betaalwijze?
Ja.

Wat kan ik doen als mijn lenzen op zijn, maar het half jaar nog niet voorbij is?
Vraag dan bij onze klantenservice een tussentijdse voucher aan van het bedrag dat je tot dan hebt betaald. Hiermee kun je tegen de voordelige Lens Totaal Plan prijzen alvast uw halfjaarpakket lenzen met bijbetaling kopen.

Kan ik mijn voucher ook gebruiken in de webshop van Hans Anders?
Ja, met je voucher kun je in onze webshop kun je je nieuwe halfjaarset lenzen bestellen. Klik linksonder in je winkelmandje op 'Korting voucher inwisselen', selecteer 'Wil je een Bril Totaal Plan of Lens Totaal Plan voucher inwisselen?' en vul de vouchercode in. Als je lenzen koopt die tot het Lens Totaal Plan horen, wordt automatische de extra voordelige Lens Totaal Plan prijs aangehouden en voor andere lenzen geldt de voucher als betaalmiddel.

Wat is de korting die ik krijg met het Lens Totaal Plan?
Hoe voordelig je met het LensTotaal Plan uit bent, vind je in ons overzicht. Hans Anders heeft acties en dan is het LensTotaal Plan nog steeds de voordeligste keuze. Een medewerker in de winkel kan het voordeel voor je berekenen. Mocht je toch gebruik willen maken van een andere actie, dan kan dat door je voucher als betaalmiddel te gebruiken.

Wat zijn de voorwaarden van het Lens Totaal Plan?
Die vind je in de spelregels van het Bril en Lens Totaal Plan.