Welkom! Hier vind je hier alle informatie over het Lens Totaal Plan.

Leuk nieuwtje: binnenkort kun je overstappen in ons vernieuwde LTP en je lenzen ook gratis thuis laten bezorgen. En je hoeft niet eens thuis te blijven, het pakje kan door de brievenbus.

Je nieuwe lenzen ophalen of online bestellen

Heb je een brief met bon ontvangen waarin we je uitnodigen om je lenzen te bestellen of op te halen? Dat kan direct, dan heb je je lenzen binnen enkele dagen in huis. Ga met deze brief naar een Hans Anders winkel van je voorkeur. Onze deskundige contactlensspecialist controleert en meet je ogen en adviseert je over lenzen.

Maak een afspraak voor een gratis oogmeting en oogcontrole

Je bent van harte welkom bij een gespecialiseerde contactlensspecialist in een van onze Hans Anders winkels voor je nieuwe lenzen. En als je wilt, meten en controleren we meteen je ogen. Helemaal gratis! Een afspraak maken?

Direct lenzen bestellen

Houd je niet van wachten, wil je meteen bestellen en op een tijdstip dat het jou uitkomt? Bestel je nieuwe lenzen dan via onze webshop dan heb je ze binnen een paar dagen in huis. Als je ervoor kiest om ze in een winkel bij jou in de buurt op te halen, is het zelfs gratis!

 

Wil je meer weten of heb je een andere vraag over het Lens Totaal Plan van Hans Anders?

Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem dan contact op met onze klantenservice of bel 0800-0075 (gratis) bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur.