Easy Wear Mensa MF High Add

De Easy Wear Mensa Multifocaal (hoge additie) is een silicone hydrogel lens met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen. Je kunt hiermee voor één oog 3 maanden vooruit.

Easy Wear Mensa MF High Add
reorder Herhaalbestelling plaatsen

Over deze lenzen

De Easy Wear Mensa Multifocaal Siliconen Hydrogel is een lens met zowel een leesgedeelte als een vertegedeelte in de contactlens en is een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij het leesgedeelte dat in het midden van de lens zit, is er een vloeiende overgang en zie je zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp. Daarbij is deze lens gemakkelijk in gebruik en comfortabel. Tevens behoren deze lenzen tot de nieuwste generatie siliconen hydrogel lenzen. Ze laten meer zuurstof door en hebben daarbij minder vocht nodig dan traditionele zachte hydrogel lenzen. Hierdoor is het draagcomfort van deze lenzen erg hoog. Deze lens kan daardoor ook langer gedragen worden. Deze siliconen hydrogel multifocale lens heeft een verloop vanaf een additiewaarde van +1.75. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen (voor één oog, 3 maanden).
Image
3 blisters
Image
- 13.00 <-> + 6.00
Merk Easy Wear
Lenstype Maandlenzen
Materiaal Asmofilcon A
Fabrikant Hans Anders
Draagtijd lens Een maand
Hanteringstint lenzen Lichtblauw
Verpakkingseenheid 3 blisters
Sterktebereik lenzen - 13.00 <-> + 6.00
Watergehalte lens 40%
UV bescherming Geen
Altijd 10% korting én gratis verzending

Lens Totaal Plan

Profiteren van gemak en voordeel op jouw Easy Wear lenzen? Met het Lens Totaal Plan hoef je niets meer te regelen. Je nieuwe lenzen (en vloeistof) krijg je vanzelf op tijd thuisgestuurd. Je krijgt 10% korting op je lenzen én je betaalt geen verzendkosten.