Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Alcon lenzen

Bestel jouw Alcon lenzen online.

Filteren

Dailies is een kwalitatief hoogwaardige merk daglenzen van Alcon. Dailies daglenzen zijn uiterst comfortabel en gemakkelijk. Deze manier van het dragen van lenzen is echter niet alleen zeer gemakkelijk, het is ook de meest hygiënische. Doordat de lenzen elke dag vervangen worden, zijn deze schoner en loop je minder kans op irritaties en allergieën.

Met Dailies contactlenzen ben je verzekerd van een superieur draagcomfort, een hoge zuurstofdoorlatendheid en een uitstekende bevochtiging. Volgens het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap zijn daglenzen de meest gezonde en natuurlijke manier van lenzen dragen. Dailies daglenzen zijn speciaal vervaardigd om de hele dag perfect te zitten. Je hebt elke dag een steriele en schone lens, zonder eiwitaanslag of andere vuile stoffen. Dailies lenzen zijn een comfortabele en voordelige manier van lenzen dragen, waarmee je het beste voor je ogen kiest. Het is vanwege de minimale kans op complicaties ook de veiligste manier van contactlenzen dragen.

Dailies type lenzen

Welke Dailies soort lenzen is nu het meest geschikt voor jou? Je ontdekt in het aanbod torische lenzen die de oogafwijking corrigeren en multifocale lenzen. Voor bijziendheid (myopie) en verziendheid (hypermetropie) zijn er zijdezachte Dailies Total1 contactlenzen met een hoge watergradiënt, die tot het einde van de dag een hoog draagcomfort bieden. Dailies AquaComfort Plus contactlenzen beschikken ook over speciale vocht-technologie en zitten ook perfect. Met een watergehalte van bijna 70% blijven de lenzen de hele dag vochtig, waarmee droge of geïrriteerde ogen wordt voorkomen. Als je last hebt van astigmatisme ofwel een cilindrische afwijking met wazig zien, word je geholpen met Dailies type AquaComfort Plus Toric contactlenzen. Ze geven je weer een helder zicht, zowel nabij als veraf. Voor presbyopie ofwel ouderdomsverziendheid heb je twee opties: Dailies Total1 multifocale contactlenzen of Dailies AquaComfort Plus multifocale contactlenzen.

Deze Dailies daglenzen van producent Alcon zijn speciaal ontworpen met het oog op jouw gebruiksgemak. Je kunt elke dag andere lenzen in doen waardoor je niet meer in de weer hoeft met lenzenvloeistof en een lenshouder.Het assortiment van Hans Anders bevat de volgende soorten Dailies contactlenzen:

Focus Dailies: zachte, comfortabele daglenzen. Deze lens geeft een helder zicht en blijft de gehele dag vochtig. Met Focus Dailies krijg je geen last van droge, rode ogen.
Dailies Aqua Comfort Plus: daglenzen, speciaal ontwikkeld om je leven extra gemakkelijk te maken. Je kunt elke dag schone lenzen indoen. Bewaar- en reinigingsmiddelen zijn overbodig.
Dailies Total 1: siliconen hydrogel daglenzen.

Dailies lenzen ervaringen

Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor het gemak van daglenzen. Het is hygiënisch. Je begint elke dag met een schone en steriele lens. De Dailies lenzen ervaringen zijn bijzonder goed. Ze zitten door het hoge watergehalte zeer comfortabel, ook als je snel last hebt van droge ogen of oogirritatie. Dailies daglenzen geven de minste kans oogcomplicaties en het is de meest betrouwbare manier van lenzen dragen. De Dailies lenzen reviews maken ook duidelijk dat het prettig wordt gevonden om deze daglenzen af te wisselen met een bril, als de situatie daarom vraagt. Op deze wijze heb je bij iedere gelegenheid het perfecte zicht.

Dailies goedkope contactlenzen

Dailies goedkope contactlenzen bestel je gemakkelijk per doosje online. Er zitten meerdere lenzen in een doosje. De aanschafprijs is laag, dus het is niet erg als je eens een contactlens verliest of weer een nieuw doosje moet openmaken. Aangezien het daglenzen zijn, hoef je deze niet te reinigen. Je bespaart hiermee op de kosten van lenzenvloeistof en reinigingsvloeistof. Je gooit de contactlenzen aan het einde van de dag voor het slapen gaan gewoon weg, om de volgende dag een nieuw paar in te doen. Mocht je op zoek zijn naar oogdruppels of lenzenhouders, bekijk dan de lenzen accessoires.

Dailies lenzen kopen

Wereldwijd gezien draagt ongeveer 18% van de contactlensdragers daglenzen. De veel gedragen Dailies contactlens van fabrikant Alcon is verkrijgbaar in vele sterktes. Kies ook voor Dailies lenzen kopen. Ze bevochtigen bij het knipperen van de ogen en ze zijn hierdoor intensief te gebruiken. Bijvoorbeeld in een kantooromgeving achter de computer, in een kamer met airconditioning of tijdens een outdoor activiteit of vakantie in een droog klimaat. Dailies daglenzen zijn tevens ideaal als je last hebt van een seizoensgebonden allergie. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar, dus je hebt ze snel in huis. Alle typen Dailies contactlenzen zijn één dag draagbaar en dienen na gebruik te worden weggegooid.

De Dailies contactlenzen zijn nu online te bestellen bij Hans Anders. Dit kan bovendien snel en eenvoudig. Wanneer je twijfelt of de sterkte van je lenzen nog goed is, kun je online bij Hans Anders een afspraak maken voor een oogmeting.

Bestel je voor 15.00 uur, dan ontvang je je Dailies lenzen in veel gevallen de volgende dag thuis. Kijk ook eens bij onze andere lens merken, zoals Acuvue lenzen, Proclear lenzen of Biofinity lenzen.