Stappenplan goed gehoor

Stap voor stap naar een beter gehoor. Hoe werkt dat?

Stap 1 Korte hoortest

In de winkel nemen wij direct een korte hoortest af en krijgt u een vrijblijvend advies over uw gehoor. Met de uitkomst van deze hoortest kunnen wij voor u een vervolgafspraak bij de audicien maken.

Stap 2 Adviesgesprek

Voor uw gesprek met de audicien verzoeken wij u om de vragenlijst van Zorgverzekeraars Nederland in te vullen. Op basis van deze vragenlijst én uw audiogram van de KNO arts of het Audiologisch Centrum wordt vastgesteld voor welke hoortoestellen u in aanmerking komt als u aanspraak wil maken op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Onze audicien zet alle mogelijkheden en prijzen duidelijk voor u op een rijtje.

Stap 3 Bestellen hoortoestel(len)

Nadat u door onze audicien volledig bent geïnformeerd over de mogelijkheden en prijzen, bestellen wij uw hoortoestel(len) voor de proefperiode. Ook maakt de audicien een nieuwe afspraak met u voor de ontvangst van uw hoortoestellen.

Stap 4 Ontvangst hoortoestel(len) en gratis proeftijd

Tijdens deze afspraak stelt onze audicien uw hoortoestel(len) in op uw persoonlijke situatie en krijgt u uitleg over de werking ervan. Na ontvangst van uw hoortoestel(len) start de gratis proeftijd, waarin u zonder verplichtingen kunt beoordelen of deze aan uw verwachtingen voldoen. Na één of twee weken bespreekt u uw ervaringen met de audicien en zo nodig worden uw toestel(len) bijgesteld.

Stap 5 Aanschaf hoortoestel(len) en declaratie bij uw zorgverzekeraar

U heeft uw hoortoestel(len) op proef gehad. Bent u tevreden? Dan kunt u overgaan tot de definitieve aanschaf. Hans Anders helpt u bij de declaratie van uw toestel(len).

Wilt u weten op welke zorgvergoeding u kunt rekenen? Of wilt u meer informatie over het ruime assortiment hoortoestellen die Hans Anders (met en zonder zorgvergoeding) aanbiedt? Wij helpen u graag. Bel 0800-0075 (gratis) of stel uw vraag aan de audicien in onze winkel. 


Twijfelt u of uw gehoor nog optimaal is? Dat is nergens voor nodig. Laat uw gehoor gratis en vrijblijvend testen bij een van onze gediplomeerde audiciens in een winkel bij u in de buurt. Maak vrijblijvend online een afspraak of bel 0800-0075 (gratis).