Niet bijbetalen voor uw hoortoestellen

Wij regelen de declaratie voor u

Vrijblijvende proefperiode

500 hoortoestellen van topkwaliteit

Topactie: hoortoestellen 0,- eigen bijdrage

Zelfs met hoortoestellen openen wij uw ogen. Want vanaf 28 augustus profiteert u bij ons van een geweldig aanbod: 0,- eigen bijdrage voor uw hoortoestellen. Ongeacht de hoortoestellen die u kiest uit ons uitgebreide assortiment van toestellen met zorgvergoeding. Wij nemen namelijk tijdelijk de resterende eigen bijdrage voor een of allebei uw hoortoestellen voor onze rekening. Zo kosten uw hoortoestellen u nu dus helemaal niets. 

Een voorbeeld...

Stel, u kiest uit ons assortiment van de categorie 3 hoortoestellen (hierin wordt u ingedeeld aan de hand van de Amsterdamse vragenlijst) twee Cheer 60 MiniRite hoortoestellen. U heeft een basis- en een Comfortverzekering bij Zilveren Kruis. Hans Anders is de voorkeursleverancier van Zilveren Kruis, en daarom profiteert u van ons van de scherpste tarieven voor uw hoortoestellen en betaalt u zelfs geen eigen risico.

De totale kosten van uw hoortoestellen zijn 840,-, dat is een speciale toestelprijs dat is afgesproken met Zilveren Kruis. Zilveren Kruis vergoedt daarvan 630,- (75%). U houdt vervolgens 210,- over aan eigen bijdrage, deze wordt tijdelijk door Hans Anders vergoedt. Zo betaalt u voor uw nieuwe hoortoestellen helemaal niets!

 

Maak een afspraak voor een gratis hoortest

De hoortest is gratis en vrijblijvend. U weet direct hoe het met uw gehoor is.
Maak afspraak

Hoe werkt de actie?

Actievoorwaarden 0,- eigen bijdrage


Koopt u een hoortoestel zonder vergoeding?

Ook dan heeft u bij ans Anders volop keuze uit de mooiste en meest innovatieve hoortoestellen, zoals de Muse of de Soundlens. En zoals u van ons gewend bent, voor de scherpste prijzen. U krijgt zelfs bij aankoop van 2 hoortoestellen 400,- korting! 

Actievoorwaarden tot 400,- korting