Niet bijbetalen voor uw hoortoestellen

Wij regelen de declaratie voor u

Vrijblijvende proefperiode

500 hoortoestellen van topkwaliteit

Topactie: hoortoestellen 0,- eigen bijdrage

Zelfs met hoortoestellen openen wij uw ogen. Want vanaf 28 augustus profiteert u bij ons van een geweldig aanbod: 0,- eigen bijdrage voor uw hoortoestellen. Ongeacht de hoortoestellen die u kiest uit ons uitgebreide assortiment van toestellen met zorgvergoeding. Wij nemen namelijk tijdelijk de resterende eigen bijdrage voor een of allebei uw hoortoestellen voor onze rekening. Zo kosten uw hoortoestellen u nu dus helemaal niets. 

Een voorbeeld...

Stel, u kiest uit ons assortiment van de categorie 3 hoortoestellen (hierin wordt u ingedeeld aan de hand van de Amsterdamse vragenlijst) twee Cheer 60 MiniRite hoortoestellen. U heeft een basis- en een Comfortverzekering bij Zilveren Kruis. Hans Anders is de voorkeursleverancier van Zilveren Kruis, en daarom profiteert u van ons van de scherpste tarieven voor uw hoortoestellen en betaalt u zelfs geen eigen risico.

De totale kosten van uw hoortoestellen zijn 840,-, dat is een speciale toestelprijs dat is afgesproken met Zilveren Kruis. Zilveren Kruis vergoedt daarvan 630,- (75%). U houdt vervolgens 210,- over aan eigen bijdrage, deze wordt tijdelijk door Hans Anders vergoed. Zo betaalt u voor uw nieuwe hoortoestellen helemaal niets!

 

Maak een afspraak voor een gratis hoortest

De hoortest is gratis en vrijblijvend. U weet direct hoe het met uw gehoor is.
Maak afspraak

Hoe werkt de actie?

Actievoorwaarden 0,- eigen bijdrage


Koopt u een hoortoestel zonder vergoeding?

Ook dan heeft u bij ans Anders volop keuze uit de mooiste en meest innovatieve hoortoestellen, zoals de Muse of de Soundlens. En zoals u van ons gewend bent, voor de scherpste prijzen. U krijgt zelfs bij aankoop van 2 hoortoestellen 400,- korting! 

Actievoorwaarden tot 400,- korting

50% korting gehoorbescherming voor leden Zorgcollectief FNV/Menzis

Voor muziekliefhebbers, concertgangers, muzikanten en dj's die optimaal willen genieten van muziek met de beste gehoorbescherming is er Music gehoorbescherming van Tympro. Deze gehoorbescherming is voorzien van een membraamfilter en geeft een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft. De gehoorbescherming kost € 149 per set. Ben jij tussen de 18 en 29 jaar oud en ben je aanvullend verzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis? Dan is deze gehoorbescherming voor jou extra voordelig. Hans Anders en het zorgcollectief FNV/Menzis hebben hier speciale afspraken over gemaakt: jij krijgt maar liefst 50% korting op de aanschafprijs. Klik hier voor meer informatie.

Hoortoestellen voor jongeren t/m 17 jaar 0 euro

Voor jongeren tot 17 jaar is er een speciale regeling. Per 1 januari 2016 is de eigen bijdrage voor de aanschaf van één of twee hoortoestellen voor jongeren tot en met 17 jaar vervallen. Ook is het Eigen Risico niet van toepassen. Kom je er dus voor in aanmerking, dan krijg je (met de vergoeding van je zorgverzekeraar) je hoortoestellen dus als het ware gratis. Het maakt daarbij niet uit waar je verzekerd bent of welk toestel geadviseerd wordt.