Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

MUSE IQ I1000 MINI BTE 312 (grijs)

€ 479,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Description icon

Over deze bril

De Muse IQ I1000 Mini BTE 312 van Starkey is een achter- het-oor hoortoestel. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit, u kunt goed verstaan in alle omgevingen. Bovendien zijn draadloze accessoires mogelijk. De BTE 312 is kleiner, maar heeft daardoor wel een kortere batterijduur dan de BTE13.

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde en deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

Dit achter-het-oor gehoorapparaten is geschikt voor bijna alle gehoorverliezen. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai. Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel heeft ook een ringleiding instelling, wat verstaanbaarheid in kerk of theaterzaal met een ringleiding mogelijk maakt. Laat u hierover adviseren door onze gediplomeerde audicien.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren (wit, zwart, brons, bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Surflink media: media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van met Bluetooth-koppeling of op het lichaam gedragen streaming accessoires.
- Surflink remote: u kunt het volume verhogen of verlagen en wisselen tussen verschillende instellingen (programma’s) voor verschillende situaties.
- Surflink mobile: u kunt hands-free bellen en draadloos geluid van uw tv naar uw hoortoestellen laten zenden, ook kunt u deze gebruiken als microfoon voor bijvoorbeeld het verstaan van 1 op 1 gesprekken in een rumoerige omgeving.
- Surflink microphone: kan gebruikt worden tijdens vergaderingen of in huis om uw gesprekspartner over een grotere afstand te kunnen verstaan, ook wanneer de persoon zich . in een andere ruimte bevindt. Ook kunt u de microfoon bij de TV leggen om het geluid van de TV op te vangen en direct door te sturen naar de hoortoestellen.
- Surflink mini mobile: wanneer deze verbonden is met een Bluetooth apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, PC/laptop, tablet of tv, wordt het geluid direct in stereo naar de hoortoestellen overgebracht.

Dit hoortoestel is ingedeeld in categorie 3 van het ZN protocol, waardoor u in aanmerking kunt komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien."

Gegevens

Brilvorm
Artikelnummer
2217734
Materiaal
Voor wie?