Police brillen

Vind hier jouw nieuwe montuur uit de collectie van Police bij Hans Anders.

Filteren

George Clooney, Antonio Banderas, David Beckham en Neymar Junior. Zeker niet de minste namen verbonden zich aan het merk Police. Wil je weten waarom? Ontdek de mooie Police brillen online bij Hans Anders. Scroll eens door de collectie en merk zelf hoe enthousiast je daarvan wordt. Dat is het effect van een geweldige collectie monturen. Police is een Italiaans lifestylemerk wat stoere en eigentijdse ontwerpen maakt. Perfect voor de zelfbewuste, jonge urban professional. Bekijk de leuke Police brillen online en bestel direct als je je favoriet gespot hebt.

Police bril voor dames

De collectie Police brillen dames is net zo veelzijdig als jijzelf. Een rond, vlinder of rechthoekig montuur? Het zou zo maar kunnen dat je niet kunt kiezen! De Police brillen vrouwen zijn opvallend in detail. Verwacht geen grote schreeuwende logo's, dit heeft het merk niet nodig. Verwacht juist chique afwijkingen die blijk geven van design oogmode. Kijk maar eens naar de veren (de pootjes) van het montuur. Het merk combineert kunststof met metaal, voegt design elementen toe of gebruikt verschillende kleuren. Een ding is zeker, met Police brillen monturen vrouwen voeg jij Italiaanse klasse aan je stijl toe.

Police bril voor heren

Kies jij voor Police brillen mannen? Vele beroemde heren gingen je voor. Denk aan Beckham, Banderas en Clooney. Het onconventionele imago van het Italiaanse merk viel bij hen vast in de smaak, net als het design van de monturen. Urban, draagbaar en stoer, geïnspireerd op een Amerikaanse 'on the road' levensstijl. In de collectie Police brillen heren vind je kunststof monturen, metalen brillen en randloze monturen. Kies jij voor stoer grijs of durf je voor een meer gewaagde kleur te gaan?

Police bril op sterkte

Een Police bril op sterkte op je neus verbetert je zicht én je stijl. Het merk mixt Italiaanse klasse met Amerikaanse rebellie. Het resultaat is een collectie monturen waarvan we zeker weten dat je jarenlang plezier hebt. Vanzelfsprekend zijn Police brillen op sterkte leverbaar op de gewenste sterkte, of je nu -2, -3 of anders nodig hebt. Is het lang geleden dat je een nieuwe bril gekocht hebt, laat dan eerst een gratis oogmeting doen. Ook als je geen idee hebt van je sterkte kun je het beste eerst even langskomen in een van onze winkels.

Police bril kopen

Sluit je ook aan bij de stijl van urban professionals en kies voor Italiaanse klasse. Wil je snel een Police bril bestellen, dan koop je deze eenvoudig in onze online winkel. Om een Police bril op sterkte online te kopen heb je je oogmeetgegevens nodig. Natuurlijk kun je ook in onze winkels jouw Police bril kopen. Combineer je bezoek direct met een gratis oogmeting. Dan ben je echt verzekerd van verbeterd zicht!