Tommy Hilfiger collectie

Ontdek de exclusieve Tommy Hilfiger collectie, alleen bij Hans Anders

Ontdek de exclusieve Tommy Hilfiger collectie, speciaal en exclusief ontworpen voor Hans Anders! Deze collectie bestaat uit 7 unieke monturen, alleen verkrijgbaar bij Hans Anders!

Deze collectie bestaat uit 4 exclusieve modellen, beschikbaar in verschil­lende kleuren, materialen en uitvoeringen. Wat maakt deze collectie anders? De modellen zijn speciaal voor Hans Anders ontworpen. Van materiaal, tot vorm en kleur, alles is custom-made voor Hans Anders. Deze exclusieve collectie zul je dus nergens anders tegenkomen!

Exlusieve collectie
Tommy Hilfiger X Hans Anders

Stijlvolle monturen van Tommy Hilfiger

Dit populaire merk weet al jaren z’n frisse, jeugdige uitstraling te benadrukken. Daardoor zijn de correctiemonturen én zonnebrillen zeer geliefd bij mensen die actief en positief in het leven staan. Noem het een Amerikaanse levensstijl: ze gaan geen uitdaging uit de weg, zijn sociaal en hebben een sterk groepsgevoel.


De collectie van Tommy Hilfiger is stijlvol met een moderne twist en is daarmee gedistingeerd, klassiek en tegelijk extravert. Bijzondere en eigentijdse details maken elk ontwerp uniek. Niet voor niets is de collectie van Tommy Hilfiger erg in trek bij veel mensen.
Vaste lage prijs

Hans Anders heeft een grote collectie Tommy Hilfiger brillen en zonnebrillen, voor een vaste lage prijs van 99,- per montuur. Je kunt de monturen van Tommy Hilfiger online bekijken, passen en zelfs bestellen als enkelvoudige bril. Of stuur een montuur naar jouw Hans Anders winkel om daar te passen.