Nieuw seizoen, nieuwe stijlen.

Ontdek de nieuwste collectie Tommy Hilfiger monturen bij Hans Anders.

De nieuwste collectie Tommy Hilfiger monturen bestaat uit traditionele monturen met een klassieke, maar moderne look! Natuurlijk voorzien van krachtige details in de kleuren van het merk: rood, wit en blauw.


 

 

De jeugdige, casual look en feel, die zo typerend is voor Tommy Hilfiger brilmonturen maakt het uiterst geschikt bril te vinden voor dagelijks gebruik. Daarnaast heeft het merk nog tal van opvallende exemplaren opgenomen in de nieuwste collectie. Zowel bij de brillen als de zonnebrillen zijn er verschillende monturen in felle kleuren die voorzien zijn van in het oog springende accenten.

Je blijft cool in de zonnebrillen van Tommy Hilfiger.

De collectie zonnebrillen van Tommy Hilfiger bestaat uit populaire modellen, van vintage-geïnspireerde klassiekers voor een vleugje Hollywood glamour, tot opvallende aviator zonnebrillen voor die gewilde, sportieve look. 

De collectie zonnebrillen voor dames bestaat uit populaire modellen, van vintage-geïnspireerde klassiekers voor een vleugje Hollywood glamour, tot opvallende aviator zonnebrillen voor die gewilde, sportieve look. Uitgevoerd in lichtgewicht materialen die de zonnebrillen comfortabel én chic maken. Neem deze veelzijdige zonnebrillen overal mee naartoe, van de stad tot aan het strand, de rand van het zwembad en de skipiste.

 

De collectie zonnebrillen van Tommy Hilfiger voor heren zijn onmisbaar voor de echte zonaanbidders. Ontdek de nieuwste collectie, geschikt voor iedere dag en iedere bestemming. Aviator zonnebrillen met een strak profiel zorgen voor een moeiteloze moderne look, terwijl de brillen met ronde glazen perfect zijn voor een artistieke outfit. Kies voor op vintage geïnspireerde monturen of de nieuwste, lichtgewicht, sportieve monturen.