20% korting op alle gehoorbescherming

Krijg t/m 10 februari a.s. 20% korting op alle gehoorbescherming. Laat ze op maat maken door een gediplomeerde audicien of koop universele oordoppen in onze webshop of in de winkel. 

Deze actie is verlopen

Helaas is deze actie op dit moment niet geldig. Bekijk de pagina 'acties' om te zien welke acties er op dit moment lopen.

Bij het uitgaan krijgen je oren al gauw te maken met geluid boven 80 decibel. Dat voelt niet vervelend, maar kan al wel voor blijvend gehoorverlies zorgen. Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben dan ook te maken met tinnitus; een constante ruis, piep, brom, suis of een ander geluid in hun oren. Met gehoorbescherming kun je dat heel makkelijk voorkomen. Op maat gemaakte oordoppen met een muziekfilter kun je je oren bijvoorbeeld perfect beschermen en toch optimaal genieten van de muziek. Je hebt al een set voor 74,50 per stuk. Leer er meer over in onze blog 'hulp bij oorsuizen'.

Op maat gemaakte oordoppen met een muziekfilter kun je je oren bijvoorbeeld perfect beschermen en toch optimaal genieten van de muziek. Je hebt al een set voor 74,50 per stuk.