De varifocusbril

Even snel op je smartphone kijken. In de verte zoeken naar een bekend gezicht. De navigatie lezen, opkijken naar de verkeersborden. De hele dag door wissel je dichtbij en veraf kijken razendsnel af. Merk je dat dat je minder goed afgaat? Dan is het een goed idee dat je even op onderstaande link klikt.

Deze actie is verlopen

Helaas is deze actie op dit moment niet geldig. Bekijk de pagina 'acties' om te zien welke acties er op dit moment lopen.

  • De meeste keuze uit monturen

    Kies uit merken zoals Ray-Ban®, Tommy Hilfiger of Hugo Boss. Deze en vele andere merken vind je bij Hans Anders.

  • PLUS gratis glazen

    Zowel enkelvoudige als Varifocus Basic-glazen zijn gratis (in standaarddikte, index 1.5). Op andere varifocusglazen krijg je 170,- korting.

  • PLUS kraswerende en ontspiegelde laag

    De beste kwaliteit voor de beste prijs. Je draagt je bril dagelijks. Daarom zijn je brilglazen voorzien van een kraswerende laag én ontspiegeling.

Zoek je bril uit

TIP!

Maak nu een afspraak voor een gratis oogmeting met één van onze gediplomeerde opticien.
Maak direct een afspraak

Bij de actie gratis glazen krijg je gratis brilglazen die zijn voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling. Je krijgt dus veel korting, want je enkelvoudige glazen ter waarde van 120,- zijn gratis. Bij varifocusglazen krijg je nog meer korting, namelijk 170,-. Dit betekent dat je Varifocus Basic-glazen gratis zijn! Ook op de andere soorten varifocusglazen krijg je 170,- korting. Hoge kortingen dus tijdens de gratis glazen actie! Ook in de webshop krijg je tijdens deze actie je enkelvoudige brilglazen gratis. Kom naar de winkel voor varifocusglazen.