Deze actie is verlopen

Helaas. Deze actie is verlopen. Maar niet getreurd, want er zijn andere acties waar je nu wel van kunt profiteren. Kijk snel op onze actiepagina.

De knettergekke kortingsjacht is begonnen, het is Black Friday: bij ons niet 1 dag maar de hele week! Vanaf 25 november t/m 1 december gelden de Black Friday deals.


50% korting op een bril
Black Friday Deal
Black Friday Deal

50% korting op een complete bril

En als we zeggen 50%, dan bedoelen we ook écht 50%. Op alles. Óók als je kiest voor een merkmontuur, extra coatings of voor de meest comfortabele glazen (vanaf index 1.6). Altijd al willen weten hoe het is om dunnere glazen in je bril te hebben? Grijp dan nu je kans, want de korting geldt over het totaalbedrag. 

Ook online

Geen zin in drukke winkelstraten? Deze actie geldt ook op enkelvoudige brillen in de webshop. Zo is je enkelvoudige bril snel besteld! Ben je er nog niet helemaal uit? Kies dan tot 4 monturen online en laat ze bezorgen in de winkel van je keuze. 

10% korting op lenzen
Black Friday Deal
Black Friday Deal

10% korting op lenzen
Tijdens de Black Friday week trakteren wij jou op echte kortingsknallers. Van 25 november t/m 1 december krijg je 10% korting op álle lenzen! Zowel online als in de winkels.

+ Gratis verzending
Bestel je je lenzen direct hier op hansanders.nl? Dan doen we er nog een schepje bovenop met gratis verzending. 

Of profiteer van onze andere acties