De knettergekke kortingsjacht is begonnen: Black Friday 2020. Bij ons niet 1 dag, maar wel 10 dagen! Van 20 t/m 29 november trakteren wij jou op de allerbeste deals. Zo krijg je 50% korting op jouw complete bril of zonnebril met glazen op sterkte. Draag je lenzen? Ook dan hebben we een topaanbieding: 3+1 gratis op alle lenzen én gratis verzending

.

Wil jij ervan verzekerd zijn dat je in de winkel geholpen wordt tijdens Black Friday?

Maak een afspraak tussen 20 en 29 november 2020.
Afspraak maken

.

Black Friday: 50% korting op een complete bril

50% korting op een complete bril

Als we zeggen 50%, dan bedoelen we ook écht 50%. Op alles. Óók als je kiest voor een merkmontuur, extra coatings of voor de meest comfortabele glazen (vanaf index 1.6). Altijd al willen weten hoe het is om dunnere glazen in je bril te hebben? Grijp nu je kans, want de korting geldt over het totaalbedrag. 

Ook online

Liever bestellen vanaf de bank? Deze actie geldt ook online op enkelvoudige brillen. Supersnel besteld en gratis thuisbezorgd. 

3+1 gratis op alle lenzen én gratis verzending
Koop je nu nieuwe lenzen, dan is je 4e doosje lenzen gratis! Natuurlijk kun je kiezen uit álle lenzen. En we doen er nog een schepje bovenop met gratis verzending. Als je 4 doosjes lenzen bestelt, dan betaal je er maar 3. Dit wordt verrekend als 25% korting over alle 4 de doosjes. Deze actie geldt alleen online.

Black Friday: 3+1 op alle lenzen + gratis verzending