BLACK FRIDAY

Deze actie is verlopen

Helaas is deze actie op dit moment niet geldig. Bekijk de pagina 'acties' om te zien welke acties er op dit moment lopen.

Dit weekend: kortingen op brillen én lenzen

50% korting op je bril

50% korting op je bril

Koop uiterlijk zondag 25 november een complete bril en krijg 50% korting op het montuur, de glazen én alle glasopties! Ook als je kiest voor een merkmontuur, luxe (varifocus)glazen of extra glasopties zoals dunnere glazen en extra coatings.

Altijd al willen weten hoe het is om dunnere glazen in je bril te hebben? Grijp dan nu je kans, want de korting geldt over het totaalbedrag. Kom snel naar de winkel en profiteer van deze hoge korting.

Ook in onze webshop
Geen zin in drukke winkelstraten? De actie geldt ook op enkelvoudige brillen in onze webshop. Bestel je complete bril met enkelvoudige glazen dus rustig op je gemak online!


10% korting op Easy Wear lenzen

Liever lenzen? Op alle Easy Wear lenzen krijg je nu 10% Black Friday korting. Profiteer direct!

+ Gratis thuisbezorgd

Koop je nu je lenzen in onze webshop, dan worden deze ook nog eens gratis thuis bezorgd! Nog makkelijker, hoef je helemaal niet de deur uit.

Best verkocht

Actievoorwaarden

Bekijk de volledige actievoorwaarden.

Tijdens Black Friday ontvang je nu vijftig procent korting op een complete bril inclusief glazen en glasopties naar keuze. Op Easy Wear lenzen ontvang tien procent korting. Wees er snel bij, deze actie geldt alleen dit weekend.

Of profiteer van onze andere acties