Zoek je het grootste voordeel voor je brilaankoop? Dan zijn dit jouw Beste Deals. 

Ben je op zoek naar een pilotenbril, een Diesel bril of de leukste kinderbril? Zoek je een damesbril of herenbril? Met 2.000 monturen in de grootste brillenwinkel van Nederland zit jouw nieuwe bril er zeker bij. En dit is dé kans om jouw Beste Deal te scoren. De deals gelden natuurlijk ook in de winkel.

Deze actie is verlopen

Helaas. Deze actie is verlopen. Maar niet getreurd, want er zijn andere acties waar je nu wel van kunt profiteren. Kijk snel op onze actiepagina.

gratis glazen bij aankoop van een complete enkelvoudige bril
Beste Deals
Beste Deals

Gratis glazen voor je enkelvoudige bril

Bij aankoop van een montuur zijn je enkelvoudige glazen (index 1.5) met kraswerende laag en ontspiegeling, nu helemaal gratis! Je hebt zo al een complete enkelvoudige bril vanaf 39,-. Voor dunnere glazen of extra opties zoals een Blue of Easy Drive filter betaal je alleen een meerprijs.

Ook online

Deze actie geldt ook op enkelvoudige brillen in de webshop. Zo is je enkelvoudige bril snel besteld! Ben je er nog niet helemaal uit? Kies dan tot 4 monturen online en laat ze bezorgen in de winkel van je keuze.


50% korting op een complete varifocusbril
Beste Deals
Beste Deals

50% korting op je complete varifocus bril

En als we zeggen 50%, dan bedoelen we ook écht 50%. Op alles. Óók als je kiest voor een merkmontuur, extra coatings of voor de meest comfortabele glazen (vanaf index 1.6). Altijd al willen weten hoe het is om nóg dunnere glazen in je bril te hebben? Grijp dan nu je kans, want de korting geldt over het totaalbedrag.

Kies je voor complete Varifocus Basic glazen (standaarddikte index 1.5). Dan krijg je maar liefst 120,- korting en heb je al een multifocale bril vanaf 89,-.

Favorieten online

Zoek je inspiratie? Met 2000 monturen in de grootste brillenwinkel van Nederland, zit jouw bril er zeker bij! Je kunt online tot 4 monturen uitkiezen om ze te laten bezorgen in de winkel van je keuze.

Of profiteer van onze andere acties