Snel en eenvoudig online te bestellen

Direct online passen

Thuisbezorgd of in de winkel ophalen

Gratis retourneren

Humberto zonnebrillen

Exclusief bij Hans Anders: zonnebrillen van Humberto.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Humberto

Humberto (801/S)

€ 119,-

% Complete bril met gratis glazen

-50%

Humberto

Humberto (100S)

€ 119,- € 59,50

OP = OP

-50%

Humberto

Humberto (H100S)

€ 119,- € 59,50

OP = OP

Humberto

Humberto (H502)

€ 119,-

% Complete bril met gratis glazen

Humberto

Humberto (H502)

€ 119,-

% Complete bril met gratis glazen

Zonnebrillen van Humberto

Als enige in Nederland verkoopt Hans Anders zonnebrillen van het merk ‘Humberto’. De collectie bestaat uit stijlvolle, kwalitatieve heren en unisex zonnebrillen. De monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met zorg ontworpen. De geraffineerde details, een modische twist en verrassende kleurcombinaties, maken er bijzondere zonnebrillen van.

Humberto: sympathiek en stijlvol

Humberto Tan is bekend als presentator van de succesvolle talkshow RTL Late Night en werd ooit verkozen tot ‘best geklede Nederlander’. Daarna is hij gestart met een eigen kledinglijn onder het label ‘Humberto’. Inmiddels is het merk uitgebreid met brillen en zonnebrillen die exclusief verkrijgbaar zijn bij Hans Anders. Humberto richt zich op zelfbewuste mannen en vrouwen met een actieve levensstijl en die heel bewust kiezen voor stijl en comfort. 

Een Humberto zonnebril kopen bij Hans Anders

Een Humberto zonnebril kun je alleen kopen bij Hans Anders voor een vaste lage prijs van 119 euro per stuk. De zonnebrillen van Humberto zijn online te bekijken, te passen en zelfs te bestellen als zonnebril op sterkte. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om de collectie te bekijken en te passen.