Bril op sterkte

online bestellen

Bril passen

in de online paskamer

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

DKNY zonnebrillen

Bij Hans Anders heb je keuze uit de nieuwste collectie zonnebrillen van DKNY.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

-50%

DKNY

DKNY (4089)

€ 109,- € 54,50

OP = OP

Brillen van DKNY

DKNY is hip merk, een echte trendsetter. In de zonnebrillen zien we dat ook terug. De collectie bestaat uit stijlvolle en elegante zonnebrillen met strakke lijn en modieuze kleuren. Ze zijn perfect te combineren met verschillende outfits en geven je look een heel eigen gezicht. Een DKNY zonnebril heeft een soort natuurlijk glamour; nooit schreeuwerig, altijd smaakvol. 

DKNY: energiek merk voor mannen en vrouwen

De Amerikaanse ontwerpster Donna Karan heeft modemerk DKNY (Donna Karan New York) in 1989 opgericht. Tegenwoordig is DKNY één van de grootste namen in de internationale fashionwereld. Het merk richt zich op energieke mannen en vrouwen die zich helemaal thuis voelen in de stad, ook als ze er zelf niet wonen. Het merk staat bekend om haar hippe, trendsettende designs. 

Een DKNY zonnebril kopen bij Hans Anders 

DKNY zonnebrillen koop je bij Hans Anders voor een vaste lage prijs van 99 euro per montuur. De collectie van DKNY is online te bekijken, te passen en zelfs te bestellen als zonnebril op sterkte. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om de collectie te bekijken en te passen.