Veilig winkelbezoek

Voor iedereen een fijne en veilige winkelervaring, dat is voor ons normaal. Met oog voor jouw gezondheid en extra aandacht voor hygiëne. We volgen de regels van de overheid en passen voor de veiligheid maatregelen toe in de winkels. Daar kun je op rekenen. Bij een oogmeting, hoortest of als je naar onze winkel komt voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen.

Je bent welkom om binnen te lopen, maar we raden je aan om vooraf een afspraak maken. Zo zorgen wij ervoor dat het niet te druk wordt. En kun jij er ook op rekenen dat je meteen geholpen wordt. Goed bekeken toch? 

Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting of hoortest of bel 088-274 55 36 (lokaal tarief).

Klaar voor je bezoek?

  • Onze openingstijden zijn aangepast. Bekijk de winkelpagina voor de actuele openingstijden. 
  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten). Doe jij dat ook? Zien we je graag een andere keer.
  • Er is een maximum aantal klanten tegelijk welkom in onze winkel. We vragen je, waar dat kan, om alleen naar de winkel te komen. Bekijk op de deurposter hoeveel klanten er maximaal tegelijk in de winkel welkom zijn. 
  • In onze winkel is een mondkapje verplicht. Als je zittend brillen gaat passen, mag het mondkapje even af. 
  • Handontsmettingsmiddel staat voor je klaar. En onze grote keuze brillen, lenzen en hoortoestellen natuurlijk ook.
  • We houden overal 1,5 meter afstand. Waar dat niet kan, zijn extra maatregelen ingezet. We laten je bijvoorbeeld zelf je bril op- en afzetten bij het afpassen.
  • Voordat we met een oogmeting of hoortest starten, vragen we nog aan je of je eventuele klachten hebt.
  • Alle ruimtes en apparatuur maken we steeds schoon na gebruik. 
  • Als je voor een bril bent geslaagd, kun je deze thuis laten afleveren. Dat scheelt weer een bezoek! Betaal je met pin?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken
Afspraak maken

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen