Samenwerkingen

Samenwerking met alle zorgverzekeraars

Hans Anders heeft afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars in Nederland. Zo zorgen we ervoor dat we iedere klant kunnen helpen met de declaratie van een bril of lenzen. Daarnaast hebben we met veel zorgverzekeraars scherpe voordeelregelingen afgesproken. Nog mooier; Hans Anders heeft zelfs als enige audicien in Nederland een contract voor hooroplossingen met alle zorgverzekeraars. Meer informatie over de samenwerking met zorgverzekeraars of specifieke informatie over de afspraken die wij met iedere zorgverzekeraar hebben gemaakt, vind je hier.

Lid van UFON

Hans Anders is aangesloten bij de UFON, de Unie van Filiaal en franchise Optiek- en hoortoestelbedrijven van Nederland. Deze branchevereniging focust zich op de kwaliteit van de branche.

Lid van de NVAB

Hans Anders is lid van de Nederlandse Vereniging van Audicienbedrijf (NVAB). De NVAB is de brancheorganisatie van audicienbedrijven in Nederland en woordvoerder en belangenbehartiger van de bedrijfstak. De leden van de NVAB hebben als doel slechthorenden te voorzien van hoorzorg die toegankelijk, betrouwbaar en kostenefficiënt is. Kwaliteit en keuzevrijheid van de klant staat hoog in het vaandel bij NVAB.