Hans Anders opticiens in 'S-Hertogenbosch

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Helftheuvelpassage 17

5224 AA 'S-Hertogenbosch Meer informatie

Rompertpassage 38

5233 AR 'S-Hertogenbosch Meer informatie

Hinthamerstraat 70

5211 MR 'S-Hertogenbosch Meer informatie

Opticiens & audiciens in 'S-Hertogenbosch

Als je op zoek bent naar een goede opticien, dan kun je in Den Bosch terecht bij 3 vestigingen van Hans Anders. Zowel voor optiek als hooroplossingen ben je aan het goede adres. In deze winkels kun je een oogmeting laten doen of een lenscontrole. Daarnaast kun je samen met een audicien op zoek naar gehoorbescherming of hoortoestellen die aan jouw wensen voldoen. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook online een afspraak maken.

Brillen

Onze medewerkers in den Bosch helpen je graag bij het kopen van een nieuwe bril of zonnebril. Na een uitgebreide oogmeting word je geadviseerd over een montuur wat mooi staat en glazen die het beste bij jouw specifieke wensen passen. Als je op zoek bent naar een hippe bril of zonnebril dan vind je naast onze eigenmerk collectie ook een collectie internationale topmerken. Maar ook voor kinderbrillen kun je in onze vestigingen een mooie collectie vinden.

Lenzen

Je kunt in den Bosch ook langsgaan bij een lenzenspecialist als je al contactlenzen draagt of deze nog wilt gaan dragen. Samen gaan jullie bekijken welke lenzen je het beste kunt kopen, iets wat past bij je wensen en je ogen. We hebben een uitgebreid assortiment contactlenzen met diverse soorten dag- en maandlenzen. Zowel van het merk Easy Wear als andere bekende merken.

Audiciens

Wil je graag weten hoe het staat met jouw gehoor? Laat dan gratis en vrijblijvend je gehoor testen bij een audicien van Hans Anders in Den Bosch. Als na de gehoortest blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt dan kunnen jullie deze samen gaan uitzoeken, iets wat perfect aansluit op jouw wensen. Maar als je op zoek bent naar gehoorbescherming of hoor accessoires, dan kun je ook terecht in onze winkels in Den Bosch. Je kunt gehoorbescherming op maat laten aanmeten, maar ook kant en klare oordoppen kopen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Den Bosch

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Den Bosch? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).