Hans Anders opticiens in 'S-Gravenhage

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Grote Marktstraat 58a

2511 BJ 'S-Gravenhage Meer informatie

Fahrenheitstraat 579

2561 DB 'S-Gravenhage Meer informatie

Het Kleine Loo 324

2592 CK 'S-Gravenhage Meer informatie

Leyweg 595

2545 GH 'S-Gravenhage Meer informatie

Opticiens & audiciens in 'S-Gravenhage

Op zoek naar een goede opticien of audicien? In Den Haag heb je keuze uit 5 winkels van Hans Anders waar je meer dan welkom bent. In elk van deze winkels kun je je ogen gratis en vrijblijvend laten meten en word je goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Maar ook als je lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel nodig hebt, ben je bij de Hans Anders opticiens en audiciens in Den Haag aan het juiste adres. Look gerust eens binnen, of maak al vast online een afspraak.

Brillen

In onze winkels in Den Haag helpen we je graag bij het selecteren van je nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Uiteraard vind je bij Hans Anders Den Haag ook kinderbrillen en zonnebrillen. Kom langs en laat je uitgebreid adviseren.

Lenzen

Draag je lenzen, of overweeg je lenzen te kopen? In Den Haag staat in een aantal van onze winkels tevens een lenzenspecialist voor je klaar. Na een uitgebreide oogmeting bepalen jullie samen welke contactlenzen het beste bij jouw ogen en bij je leven passen. Je hebt keuze uit daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goede audicien in Den Haag moet je bij Hans Anders zijn. Laat gratis en vrijblijvend een gehoortest doen. Als daaruit blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt, dan kan de audicien je adviseren over de diverse mogelijkheden. Bovendien kun je bij de audicien in Den Haag terecht voor het aanmeten van gehoorbescherming op maat of voor kant en klare oordoppen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Den Haag

Plan alvast een afspraak met een opticien of audicien in Den Haag. Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).