Hans Anders opticiens Nuenen

Adres

Van Goghstraat 2

5671 GX Nuenen Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Wij gaan sluiten

Met veel plezier hebben we u geholpen bij Hans Anders in Nuenen. Helaas sluit deze winkel per vrijdag 26 april a.s. Tot die tijd, tot en met donderdag 25 april, helpen wij u nog graag.

Uiteraard blijven we u, als vaste klant van Hans Anders, graag van dienst! U bent voortaan van harte welkom in onze andere winkels bij u in de buurt, bijvoorbeeld:

Op zoek naar een winkel in een andere plaats? Zoek dan hier.

Graag tot ziens bij Hans Anders! Onze winkelteams staan voor u klaar.

Openingstijden


Bekijk hier de speciale openingstijden rondom de feestdagen.


Deze vestiging van Hans Anders vind je in de Vincent van Goghstraat op nummer 2b. Deze straat ligt tegenover het Vincent van Gogh parkeerplein. De bereikbaarheid van de winkel is prima. Je kunt je auto gratis bij de winkel parkeren. Verder kun je overal in de straat parkeren en eventueel ook op het Vincent van Goghplein. Ook zit vlakbij de winkel de centrale bushalte van het dorp, waardoor je zeer gemakkelijk de bus als vervoersmiddel kunt gebruiken.


In het filiaal wordt uiteraard het uitgebreide assortiment Hans Anders monturen aangeboden. Daarnaast is er enkele dagen per week een contactspecialist in het filiaal aanwezig. Maak via deze pagina een afspraak.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Nuenen kijkt er naar uit om je te mogen begroeten in de winkel.


Andere winkels in de buurt

WC Woensel 267

5625 AG Eindhoven Meer informatie

Heuvel 27

5664 HM Geldrop Meer informatie

Hermanus Boexstraat 30-32

5611 AJ Eindhoven Meer informatie

Kerkstraat 44

5701 PM Helmond Meer informatie