Hans Anders Opticiens

HENDRIK IDO AMBACHT

De Schoof 226
3341 EB HENDRIK IDO AMBACHT
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Nee

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Koopavond

Vrijdag 18:30 - 20:00

Hans Anders is in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd in winkelcentrum de Schoof, tegenover de ABN Amro bank. Dit is het grootste winkelcentrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Bij een bezoek aan de winkel is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Je kunt je auto pal voor de deur kwijt, of op het parkeerterrein aan de overkant. Bovendien is het parkeren altijd gratis.

Het aanbod in de winkel is zeer divers. Zo kun je terecht voor een nieuwe bril, zonnebril en contactlenzen. Ook is er dagelijks een contactlensspecialist in de winkel aanwezig. Wanneer je graag terecht wilt voor advies, controle of het aanmeten van nieuwe lenzen dan kun je een afspraak maken via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders begroet je graag in de winkel voor een deskundige oogmeting en begeleidt je bekwaam bij je aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of lenzen.

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]