Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Arnhem

Adres

Koningstraat 82
Arnhem, 6811 DK

Openingstijden

maandag gesloten dinsdag 09:30 - 18:00 woensdag 09:30 - 18:00 donderdag 09:30 - 18:00 vrijdag 09:30 - 18:00 zaterdag 09:30 - 17:00 zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Arnhem

Speciale openingstijden 2022:
- 3 augustus: gesloten

Deze vestiging van hans Anders is gevestigd in het gezellige centrum van Arnhem.Deze winkel is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je auto kun je parkeren in de parkeergarage aan het Velperplein. Als je met de bus komt,stap dan uit bij halte Velperplein.

In dit filiaal kun je bij onze gekwalificeerde opticien terecht voor een nieuwe bril of lenzen. Ook is er een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig voor het aanmeten en controleren van contactlenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina op de website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen,zonnebrillen,hoortoestellen,gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Arnhem centrum begroet je graag in de winkel!