Hans Anders opticiens in Ede Gld

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Maandereind 16

6711 AC Ede Gld Meer informatie

Opticiens & audiciens in Ede Gld

Ben je op zoek naar een goede opticien of audicien in Ede? Je bent van harte welkom in onze winkel aan het Maandereind. Hier kun je een oogmeting laten doen en wordt je uitgebreid geadviseerd bij het zoeken naar een nieuwe bril. Of ben je op zoek naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel? Ook dan bij je bij ons aan het juiste adres. Loop gerust eens binnen of maak eenvoudig online een afspraak met onze opticien of audicien.

Brillen

In onze winkel in Ede helpen we je graag bij het vinden en het kopen van een nieuwe bril. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van vele internationale topmerken. Op zoek naar kinderbrillen en zonnebrillen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en laat je door onze opticien uitgebreid adviseren.

Lenzen

Draag je contactlenzen of wil je die gaan dragen? Dan kun je bij onze winkel in Ede terecht bij de lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting bepaal je samen met de specialist welke lenzen het beste bij jouw wensen passen. We hebben een assortiment met diverse daglenzen en maanlenzen van Easy Wear of van diverse andere bekende merken.

Audiciens

Benieuwd hoe goed je hoort? Laat dan een gratis gehoortest doen bij onze audicien in Ede. Als uit de test blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Ook kun je bij onze audicien terecht voor gehoorbescherming. We hebben kant-en-klare oordoppen, maar ook gehoorbescherming op maat.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Ede

Maak eenvoudig online een afspraak met een opticien of audicien in Ede of bel naar 088-2745536 (lokaal tarief).