National Glamour Day

Shop tijdens het weekend van National Glamour Day ook bij Hans Anders! Van 9 t/m 11 april profiteer je van 50% korting op een complete bril. Zeker weten dat je van de actie kan profiteren, maak dan een afspraak in één van onze winkels.
Maak een afspraak

Deze actie is verlopen

Helaas. Deze actie is verlopen. Maar niet getreurd, want er zijn andere acties waar je wel van kunt profiteren. Kijk snel op onze actiepagina.
 

Op zoek naar jouw bril

Hand omhoog als je 20+ brilmonturen door je handen laat gaan op het moment dat je een nieuwe bril probeert uit te kiezen. Hans Anders to the rescue! Jij zoekt die hippe bril. Zo een waar je ogen van gaan stralen. Die ene bril zit er zeker tussen in onze grote collectie. Vers van de runway, door onze eigen stylisten geselecteerd. Kom je ook kijken tijdens het Glamour Day weekend van 9, 10 en 11 april?

Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken
Afspraak maken

Brillen passen tijdens Glamour Day

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online, of stuur 4 monturen gratis naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel zodat jij ze tijdens het Glamour Day weekend kan passen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen

Of profiteer van een andere actie