You look fabulous!

Na je 40ste gaan je ogen achteruit. Het begint met het vergroten van appjes op je mobiel en extra licht of meer afstand om je boodschappenlijstje te lezen…

Maar een leesbril? Nee, zo oud ben je toch nog niet? Wist je dat je kunt kiezen uit de mooiste en hipste monturen voor een leesbril op maat.

Peter de hoofdrolspeler uit de film Mannen van Mars wil geen leesbril. Samen met zijn twee jeugdvrienden gaat hij naar een reunie van hun middelbare school. Alle drie worstelen ze op hun eigen manier met het feit dat ze geen 20 meer zijn. Oude liefdes, feesten en een flinke waxbeurt, alles komt aan bod.

 

Durf jij je ogen te laten controleren? Dat belonen wij!

Want als jij een deskundige oogmeting laat doen bij één van onze gediplomeerde opticiens tussen 19 februari en 1 april a.s. dan maak je kans op van de 64 super leuke prijzen! Zoals één van de 50 sets van 2 bioscoopkaarten voor de film Mannen van Mars, één van de 10 leesbrillen op maat, een dagje cabrio rijden, een metamorfose t.w.v. 368,- of 1 van 2 hotelovernachtingen voor 2 personen! Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of langskomen in een Hans Anders winkel. Met 250 winkels door heel Nederland zit er altijd een winkel bij jou in de buurt.
 

Een leesbril van Hans Anders is niet zomaar een leesbril. Het is een leesbril op maat! Daarom staat die fantastisch en zit die juist lekker.

 • Juiste sterkte per glas

  Vaak heeft ieder oog een andere sterkte en bij een leesbril op maat heeft ieder glas de sterkte die nodig is voor het desbetreffende oog. Dat kijkt veel rustiger!

 • Hippe en stijlvolle bril

  Suf welnee? De glazen passen in elke montuur. Daarom heb je keuze uit méér dan 1000 monturen. Ook monturen van internationale topmerken. Zo zie je er super stijlvol uit met een leesbril.

 • De bril zit lekker

  Onze opticien stelt je leesbril perfect af bij je neus en oren. En dat voel je!

 • Voordelige prijs

  En voor een scherpe prijs. Want de glazen zijn gratis.

Montuur uitzoeken

Vind een montuur

Laat die klaar leggen in een winkel
Bekijk de collectie

Doe de leesbril check

Via een gratis en vrijblijvende oogmeting
Maak een afspraak

Leesbril al voor 19,-

Overweeg je een leesbril? Dan hebben wij een fantastische aanbieding voor je! Bij aankoop van een montuur krijg je nu bij Hans Anders standaard enkelvoudige leesbrilglazen cadeau. Je betaalt alleen het montuur en met met meer dan 1000 monturen is er altijd een montuur dat je mooi vindt en prachtig staat. Alles over de leesbrilactie.

De winactie loopt van 19 februari t/m 1 april 2018. Lees alle voorwaarden.