Ontdek onze (merk)brillen v.a. 39,-!

Afspraak voor oogmeting

Zorg

bonus

Hoera!

Hoera! Hans Anders is verkozen tot Beste Webshop in de categorie optiek, en daar zijn we trots op! Online gemak met de service en begeleiding van onze experts in de winkel, zo hoort dat.

Bedankt voor jouw stem!

Zorgbonus

Heb jij recht op zorgvergoeding voor een nieuwe bri? Dan krijg je van ons nu hetzelfde bedrag extra als korting op een complete bril uit de hele collectie! Daarmee kun je je nieuwe bril helemaal aan jouw wensen aanpassenen is je zorgvergoeding bij Hans Anders dus écht het dubbele waard.

Bekijk all acties Bereken jouw Zorgbonus
Bereken jouw Zorgbonus

Hoe merk ik of mijn kind een bril nodig heeft?

Kids zijn vaak heel stoer in het verbloemen dat ze het niet meer goed (scherp) zien. Met name voor hun schoolprestaties en sociale ontwikkeling is het erg belangrijk dat ze goed zien. Zodra je kind regelmatig knijpt met ogen, hoofdpijn heeft, moe is zonder aanwijzende oorzaak, een boek te dichtbij vasthoudt, te dicht bij de televisie zit of zijn ogen onrustig bewegen is het verstandig om bij ons langs te komen voor een gratis oogmeting. Of bij de oogarts als je kind jonger is dan acht jaar. En hoe eerder, hoe beter. Kinderogen zijn nog in ontwikkeling en met goede oogzorg op jonge leeftijd kan het oog zich nog herstellen. 

De juiste bril voor je kind!

Tips voor de (eerste) bril voor je kind

Schrik je ervan dat je kind een bril moet? Niet doen! Met zoveel keus vind je er vast eentje die hartstikke leuk oftewel cool staat. En vaak blijkt dat je kind het zo prettig vindt dat hij/zij de bril altijd op wil. Dus ben positief, zodat je kind uitkijkt naar de nieuwe bril!

Maak een afspraak voor advies van onze deskundige opticien Tips voor de juiste kinderbril

Uitstekende garantie

Zo kun je bijvoorbeeld monturen lenen zodat vriendjes kunnen helpen bij het uitzoeken. En is de oogsterkte van je kind verandert? Dan krijg je nieuwe glazen.

Gerust gevoel met 5x Zeker

Absolute zekerheid!

Voor een klein bedrag heeft je kind altijd een goede bril. Ook bij verlies of schade! Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bril Garant Plan

Wat als de bril stuk gaat?

Je kind moet lekker kunnen spelen. Ook met een bril! Bekijk onze uitgebreide garanties om ervoor te zorgen dat je kind gewoon kind kan zijn.

Waarop moet ik letten bij het kopen een bril voor mijn kind?

Een bril bestaat uit een montuur en glazen. Voor het montuur is het belangrijk dat het de juiste maat heeft en past bij het gezicht van je kind. Oftewel de juiste vorm en kleur heeft. Dan heb je de glazen. Daarin heb je veel keuze en opties.

Welke maat bril heeft mijn kind?

350 gediplomeerde opticiens

Zekerheid bij verlies of schade

Ruime keuze uit kids (merk)brillen

Niet goed, geld terug

Meld je aan en mis geen voordeel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen in je mailbox

Aanmelden