Welke lenzen passen bij jou?

gratis oogmeting en advies

Hoe zet je je lenzen in?

onze lensspecialist helpt je

30 dagen proberen

aaneengesloten of gespreid

Probeer vrijblijvend

niet goed, geld terug

Soms zijn lenzen gewoon handiger dan een bril. Bij sporten bijvoorbeeld. Bij intensief bewegen blijft een bril niet altijd op zijn plek zitten, helemaal niet als je bezweet raakt. Bij buiten sporten komt daar nog bij dat je bril nat kan worden van de regen. Daarnaast zijn lenzen ideaal als je in de zomer graag een mooie design zonnebril draagt. En wat dacht je van het gemak van lenzen in combinatie met een 3D bril in de bioscoop? 

Plan een afspraak met onze lensspecialist om vrijblijvend 30 dagen lang daglenzen te proberen voor 15,- (enkelvoudig) of 25,- (multifocaal). Je krijgt dan voor ieder oog 30 lenzen (in totaal dus 60), zodat je 30 dagen het gemak van lenzen kunt ervaren.

Het starterspakket bestaat uit:

  • Gratis oogmeting en advies. 
  • Tips en instructie voor in- en uitdoen van onze lensspecialist.
  • Voor 30 dagen daglenzen.
  • Evaluatie gesprek indien gewenst
  • Niet goed geld terug garantie

Zo kun je dus echt vrijblijvend kennismaken met daglenzen. En bevallen de lenzen? Dan kun je heel eenvoudig online nieuwe lenzen bestellen en voor vragen of controle altijd terecht bij onze lenzenspecialist bij jou in de buurt.

Maak dus snel een afspraak met onze lenzenspecialist.

Voorwaarden Starterspakket
Het lenzen starterspakket is bedoeld voor mensen die nog geen lenzen van Hans Anders dragen. Het aanbod geldt één keer per klant en alleen in combinatie met een afspraak voor oogmeting en advies van onze lenzenspecialist. Het betreft enkelvoudige of multifocale daglenzen van Easy Wear.