Onzichtbaar horen met het kleinste hoortoestel ter wereld

Kent u het kleinste hoortoestel ter wereld? De SoundLens zit in de gehoorgang en is daardoor volledig onzichtbaar. Niemand ziet dat u een hoortoestel draagt. En bij Hans Anders verkrijgbaar. Lees hieronder alles over de SoundLens. 

6 eigenschappen van de SoundLens

Als u het beste van het beste wilt, kies dan het meest geavanceerde en kleinste toestel ter wereld. 

Het kleinste hoortoestel ter wereld

De SoundLens:

1. is het kleinste hoortoestel ter wereld. Het is de meest discrete manier om comfortabel te horen en verstaan.

2. is volmaakt onzichtbaar. Het toestel wordt in de gehoorgang gedragen en is volledig onzichtbaar.

3. is op maat gemaakt. Het is zo klein en toch helemaal voor u op maat gemaakt.

4. heeft en onovertroffen geluidskwaliteit. Door plaatsing in het oor en gebruik van uw eigen oorschelp zorgt het toestel voor een zeer natuurlijk geluid.

5. is uitgerust met de meest geavanceerde techniek. Het kiest in elke situatie de juiste instelling. Zo zorgt het in rumoerige geluidssituaties voor maximaal hoorcomfort.

6. heeft een hoog draagcomfort. Vanwege het persoonlijke maatwerk heeft u de beste pasvorm en dus een zo groot mogelijk draagcomfort.

De SoundLens is van Starkey. Zij zijn marktleider op het gebied van hooroplossingen in Amerika en wereldwijd marktleider op het gebied van in-het-oor oplossingen en leveren als enige een digitaal hoortoestel dat zo klein is dat u het niet ziet. En deze is nu verkrijgbaar bij Hans Anders.

Geen vergoeding? Wel aftrekbaar van de belasting

Als u een SoundLens kiest, dan wordt deze niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten van de aanschaf zijn wel aftrekbaar van de belasting. Bekijk op de pagina van de Belastingdienst of u in aanmerking komt. Onze audicien kan u hierin ook advies geven. Bel voor een afspraak 088-2745536 (lokaal tarief).

 

 

Wilt u eerst weten hoe goed uw gehoor is?

Maak dan online een afspraak voor een gratis hoortest
Maak afspraak