Z Series I 70 RIC 312 (sterling)

De Z Series I 70 RIC 312 van Starkey is een en bijna onzichtbaar luidspreker-in- het-oor hoortoestel. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit, u kunt goed uw gesprekspartner en groepsgesprekken in een rustige en rumoerige omgeing goed verstaan, ook wanneer deze continu wisselt. Bovendien zijn draadloze accessoires mogelijk.

Toestelprijs € 699,- Met vergoeding vanaf

€ 0,- eigen bijdrage

Bereken mijn prijs
  • Natuurlijk geluid
  • Snelle acceptatie
  • Bediening op het toestel
  • Niet geschikt bij mindere motoriek
  • Niet geschikt voor alle gehoorverliezen
Gratis advies afspraak

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

U kunt u uw gesprekspartner en groepsgesprekken prima verstaan met dit bijna onzichtbare luidspreker-in-het-oor hoortoestel, zowel in een rustige als een lawaaiige omgeving (ook wanneer de omgeving continu wisselt). Dit hoortoestel is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. Het hoortoestel bevat knopjes om instellingen te wijzigen.

U kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren (wit, zwart, brons, bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Surflink media: media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van bijvoorbeeld met Bluetooth-koppeling.
- Surflink remote: u kunt het volume verhogen of verlagen en wisselen tussen verschillende instellingen (programma’s) voor verschillende situaties.
- Surflink mobile: u kunt hands-free bellen en draadloos geluid van uw tv naar uw hoortoestellen laten zenden, ook kunt u deze gebruiken als microfoon voor bijvoorbeeld het verstaan van 1 op 1 gesprekken in een rumoerige omgeving.
- Surflink microphone: kan gebruikt worden tijdens vergaderingen of in huis om uw gesprekspartner over een grotere afstand te kunnen verstaan, ook wanneer de persoon zich . in een andere ruimte bevindt. Ook kunt u de microfoon bij de TV leggen om het geluid van de TV op te vangen en direct door te sturen naar de hoortoestellen.
- Surflink mini mobile: wanneer deze verbonden is met een Bluetooth apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, PC/laptop, tablet of tv, wordt het geluid direct in stereo naar de hoortoestellen overgebracht.

Nadeel is dat het vervangen van bijvoorbeeld een batterij wat lastiger is, zeker door iemand met een minder goede motoriek.

Dit hoortoestel is ingedeeld in categorie 4 van het ZN protocol, waardoor u in aanmerking kunt komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Maak online een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest of bel 0800-0075. Wilt u geen hoortest, maar informatie over dit hoortoestel, maak dan een controle-afspraak met onze gediplomeerde audicien en vraag naar dit toestel.

Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 312
Levertermijn 13
Bediening met App Nee
Batterijduur 7-10 DAGEN
Categorie Audio Categorie 4
Draadloos Ja
Gehoorverlies Licht tot gemiddeld
Muziekprogramma Nee
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Nee
Type batterij 312
Zichtbaarheid Bijna niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Over horen

Twijfelt u over uw gehoor of draagt u al een hoortoestel? Dan begrijpen we best dat u vragen heeft. In onze blogs geven we antwoorden op verschillende vragen, zoals 'Wat betekent een bepaalde uitslag van een hoortest', maar ook 'Hoe moet ik een batterij vervangen'. 

Een gehoortest: wacht er niet mee →
Stappenplan naar een goed gehoor →

Hoe ontstaat gehoorschade →
Hulp bij oorsuizen →

 

 

Naar alle blogs
Naar alle blogs

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak