Muse I1600 MRIC312T (slate)

De Muse I1600 MICRO RIC 312T van Starkey is een oplaadbaar en bijna onzichtbaar luidspreker-in- het-oor hoortoestel. Geen batterijen meer nodig. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit, u kunt goed verstaan in alle omgevingen. Bovendien heeft het een extra programma, speciaal voor het luisteren naar muziek en zijn draadloze accessoires mogelijk.

Toestelprijs € 799,- Met vergoeding vanaf

€ 0,- eigen bijdrage

Bereken mijn prijs
  • Natuurlijk geluid
  • Snelle acceptatie (u went er snel aan)
  • Draadloze accessoires mogelijk
  • Niet geschikt voor alle gehoorverliezen
Gratis advies afspraak

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit luidspreker in-het-oor gehoorapparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of continu wisselende omgevingen). Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel is bijna onzichtbaar en er bestaat de mogelijkheid om deze op te laden in plaats van batterijen te gebruiken.

Ook als liefhebber van muziek heeft u een prima hoortoestel, deze Muse heeft namelijk een een speciaal muziekprogramma voor het luisteren naar muziek.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren (wit, zwart, brons bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Surflink media: media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van met Bluetooth-koppeling of op het lichaam gedragen streaming accessoires.
- Surflink remote: u kunt het volume verhogen of verlagen en wisselen tussen verschillende instellingen (programma’s) voor verschillende situaties.
- Surflink mobile: u kunt hands-free bellen en draadloos geluid van uw tv naar uw hoortoestellen laten zenden, ook kunt u deze gebruiken als microfoon voor bijvoorbeeld het verstaan van 1 op 1 gesprekken in een rumoerige omgeving.
- Surflink microphone: kan gebruikt worden tijdens vergaderingen of in huis om uw gesprekspartner over een grotere afstand te kunnen verstaan, ook wanneer de persoon zich . in een andere ruimte bevindt. Ook kunt u de microfoon bij de TV leggen om het geluid van de TV op te vangen en direct door te sturen naar de hoortoestellen.
- Surflink mini mobile: wanneer deze verbonden is met een Bluetooth apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, PC/laptop, tablet of tv, wordt het geluid direct in stereo naar de hoortoestellen overgebracht.

Dit is een van de meest innovatieve hoortoestellen en valt daardoor buiten de categore-indeling van de zorgverzekeraar (u wordt niet beperkt door de regels vanuit het protocol). De aanschaf van het hoortoestel is wel aftrekbaar van de belasting. Klik hier voor de mogelijkheden of vraag onze audicien om advies.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien.

Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 312
Levertermijn 12
Bediening met App Nee
Batterijduur 5-7 DAGEN
Categorie Audio Vrije keus
Draadloos Ja
Gehoorverlies Gemiddeld tot zwaar
Muziekprogramma Ja
Oplaadbaar Ja
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 312
Zichtbaarheid Bijna niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Over horen

Twijfelt u over uw gehoor of draagt u al een hoortoestel? Dan begrijpen we best dat u vragen heeft. In onze blogs geven we antwoorden op verschillende vragen, zoals 'Wat betekent een bepaalde uitslag van een hoortest', maar ook 'Hoe moet ik een batterij vervangen'. 

Een gehoortest: wacht er niet mee →
Stappenplan naar een goed gehoor →

Hoe ontstaat gehoorschade →
Hulp bij oorsuizen →

 

 

Naar alle blogs
Naar alle blogs

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak