Muse 1200 CIC

De Muse 1200 CIC is een in-het-oor gehoorapparaat en bijna niet zichtbaar. Dit apparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies en wordt bovendien volledig op maat gemaakt. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai.

Toestelprijs € 699,- Met vergoeding vanaf

€ 0,- eigen bijdrage

Bereken mijn prijs
  • Geschikt voor lichte en milde gehoorverliezen
  • Bijna onzichtbaar
  • Volledig op maat gemaakt
  • Niet geschikt voor alle gehoorgangen
  • Onderhoudsintensief
  • Niet geschikt bij mindere motoriek
Gratis advies afspraak

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit in-het-oor gehoorapparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of continu wisselende omgevingen). Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel wordt volledig op maat gemaakt en is bovendien bijna onzichtbaar. Nadeel is dat het hoortoestel meer onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld een hoortoestel achter het oor. Ook is dit gehoorapparaat niet geschikt voor alle gehoorgangen. Laat u adviseren over dit gehoorapparaat door onze gediplomeerde audicien.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

Bij dit hoortoestel zijn er geen accessoires beschikbaar.

Dit hoortoestel is ingedeeld in categorie 4 van het ZN protocol, waardoor u in aanmerking kunt komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Maak online een afspraak vor een gratis en vrijblijvende hoortest of bel 0800-0075. Wilt u geen hoortest, maar informatie over dit hoortoestel, maak dan een controle-afspraak met onze gediplomeerde audicien en vraag naar dit toestel.Dit in-het-oor gehoorapparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of continu wisselende omgevingen). Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel wordt volledig op maat gemaakt en is bovendien bijna onzichtbaar. Nadeel is dat het hoortoestel meer onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld een hoortoestel achter het oor. Ook is dit gehoorapparaat niet geschikt voor alle gehoorgangen. Laat u adviseren over dit gehoorapparaat door onze gediplomeerde audicien.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

Bij dit hoortoestel zijn er geen accessoires beschikbaar.

Dit is een van de meest innovatieve hoortoestellen en valt daardoor buiten de categore-indeling van de zorgverzekeraar (u wordt niet beperkt door de regels vanuit het protocol). De aanschaf van het hoortoestel is wel aftrekbaar van de belasting. Klik hier voor de mogelijkheden of vraag onze audicien om advies.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien.

Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 10
Levertermijn 10
Bediening met App Nee
Batterijduur 3-5 DAGEN
Categorie Audio Vrije keus
Draadloos Ja
Gehoorverlies Licht tot gemiddeld
Muziekprogramma Nee
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 10
Zichtbaarheid Bijna niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Over horen

Twijfelt u over uw gehoor of draagt u al een hoortoestel? Dan begrijpen we best dat u vragen heeft. In onze blogs geven we antwoorden op verschillende vragen, zoals 'Wat betekent een bepaalde uitslag van een hoortest', maar ook 'Hoe moet ik een batterij vervangen'. 

Een gehoortest: wacht er niet mee →
Stappenplan naar een goed gehoor →

Hoe ontstaat gehoorschade →
Hulp bij oorsuizen →

 

 

Naar alle blogs
Naar alle blogs

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak