Enchant 80 BTE 105 (donkergrijs)

De Enchant 80 van Sonic is een achter- het-oor toestel. Het toestel heeft een superieure geluidskwaliteit, u kunt goed verstaan in alle omgevingen. Bovendien is deze geschikt voor echte muziekliefhebbers, én te bedienen met uw smartphone.

€ 1299,-

  • Superieur geluidskwaliteit
  • Zeer geschikt voor muziekliefhebbers
  • Goed verstaan in uitdagende omgevingen
Gratis advies afspraak

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Met dit gehoorapparaat heeft u het allerbeste appraat met de allerlaatste technieken. Het is geschikt voor bijna alle gehoorverliezen. U kunt met dit luxe hoortoestel een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of continu wisselende omgevingen). Ook geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren.


Bent u een muziekliefhebber? Dan is dit hoortoestel echt iets voor u. Het heeft een speciaal muziekprogramma dat zorgt voor een optimaal geluidskwaliteit. Hoe hoger de categorie van de Enchant (60, 80 of 100), hoe beter de geluidskwaliteit.


Bovendien kunt u de hoortoestellen bedienen met een app op uw smartphone. Ideaal als u veel van omgeving wisselt en de instellingen snel moet aanpassen (bijvoorbeeld tijdens een vergadering).

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 6 kleuren (beige, taupe ,bruin, licht- en donkergrijs en zwart) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Smartphone
- TV-A adapter
- RC-A afstandsbediening

Dit hoortoestel is het meest innovatief en valt daardoor buiten de categore-indeling van de zorgverzekeraar (u wordt niet beperkt door de regels vanuit het protocol). De aanschaf van het hoortoestel is wel aftrekbaar van de belasting. Klik hier voor de mogelijkheden of vraag onze audicien om advies.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien.

Merk Audio SONIC
Leverancier Bernafon Nederland B.V.
Batterij code 13
Levertermijn 16
Bediening met App iPhone en iOS en Android
Batterijduur 8-12 DAGEN
Categorie Audio Vrije keus
Draadloos Ja
Gehoorverlies Gemiddeld tot zwaar
Muziekprogramma Ja
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 13
Zichtbaarheid Zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Over horen

Twijfelt u over uw gehoor of draagt u al een hoortoestel? Dan begrijpen we best dat u vragen heeft. In onze blogs geven we antwoorden op verschillende vragen, zoals 'Wat betekent een bepaalde uitslag van een hoortest', maar ook 'Hoe moet ik een batterij vervangen'. 

Een gehoortest: wacht er niet mee →
Stappenplan naar een goed gehoor →

Hoe ontstaat gehoorschade →
Hulp bij oorsuizen →

 

 

Naar alle blogs
Naar alle blogs

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak