All-Inclusive actie

Onze brandstores mag je niet missen! Zoveel monturen, zoveel internationale topmerken en zoveel inspiratie op het gebied van trends bij elkaar... En om het winkelen nóg leuker te maken, hebben we speciaal voor jou een exclusieve actie voor een all-inclusive bril!

All-inclusive bril vanaf 99,-

Bij aankoop van een montuur krijg je topkwaliteit glazen naar keuze met alle glasopties die je maar wilt voor één vaste lage prijs. Of je nu kiest voor onze ultradunne en/of meekleurende glazen, ons luxe varifocusglas Excellent, je hebt het allemaal voor een vaste lage prijs. Dus geen verrassingen aan de kassa. De all-inclusive prijs voor enkelvoudige glazen is 64,- en Varifocus Excellent-glazen 164,-. Met een eigenmerkmontuur heb je dan al een super-de-luxe enkelvoudige bril voor
99,- en een Varifocus Excellent-bril voor maar 199,-. Je hebt keuze uit alle monturen, óók de exclusieve merken die je alleen in onze brandstore vindt, zoals Just Cavalli, Cerruti, Lozza, Sting en vele anderen!

Voor jezelf of voor een ander

Je kunt van de actie gebruik maken door de waardebon van huis-aan-huisfolder of je persoonlijk ontvangen barcodes naar de winkel mee te nemen of te laten zien. De barcodes zijn overdraagbaar, dus mag je er ook iemand anders mee blij maken. De barcodes zijn namelijk geldig in alle Nederlandse Hans Anders winkels.

Onze brandstores vind je in de volgende steden:


NIEUW! Vanaf 23 september openen we ook een brandstore in:


Kom dus snel langs en profiteer t/m 2 oktober a.s. van dit unieke aanbod! Onze medewerkers verwelkomen je graag.

 

TIP!

Profiteer meteen van deze scherpe actie en maak een afspraak voor een gratis oogmeting, in een brandstore bij jou in de buurt.
Afspraak maken voor een gratis oogmeting

Hoe goed hoor jij?

In onze brandstore is ook een gediplomeerde audicien aanwezig. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest of bel 0800-0075 (gratis).
Maak direct een afspraak met onze audicien

Actievoorwaarden

De actie is geldig van 19 september t/m 2 oktober 2016 in alle Nederlandse Hans Anders winkels tegen inlevering of op vertoon van de waardebon uit de huis-aan-huisfolder of ontvangen nieuwsbrief met een geldige barcode, bij aankoop van een eigenmerkmontuur met kunststof enkelvoudige of Varifocus Excellent-glazen inclusief alle glasopties. Glasopties zijn inclusief en voor een merkmontuur betaalt u een standaard meerprijs. De barcodes in de huis-aan-huisfolder en digitale nieuwsbrief zijn overdraagbaar en één keer te gebruiken. Informeer voor de speciale regeling voor Bifocale, minerale en A-merkglazen in de winkel. De actie geldt niet voor reeds bestelde brillen of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.