3 x 3 = 9 stoere kinderbrillen

Reken maar dat we ook chille brillen voor de kids hebben! Hoe jong ze ook zijn, kinderen hebben hun eigen smaak. Is je kind toe aan een nieuwe bril?

We inspireren je zoon of dochter graag met deze 9 toppers uit onze trendy kidscollectie.
Stoere populaire Ray-Ban kinderbril bij Hans Anders

Stoere Ray-Ban

Op deze stoere bril zal papa jaloers zijn! Deze Ray-Ban is extra bijzonder door de matte kleur en de hoekige vormen. Kijk nou… zo wordt je lievelingetje ineens een super stoere bink.

ArtLife: Mix van kleuren

Dát staat lekker eigenwijs, zo’n vlindermodel met die mix van kleuren. Precies waar ArtLife om bekendstaat. Sinds kort is dit hippe merk er ook voor kids. En we zien meteen dat deze monturen ook bij de jeugd erg populair zijn.

Hippe gekleurde kinderbril van Hans Anders
Populaire mooie Hans Anders kinderbril

Beauty met vrolijke pootjes

Oh kijk, wat een beauty! Op het eerste gezicht is dit al meteen een super leuke bril. En als je dan de pootjes ziet, ben je meteen helemaal verkocht. De kleurrijke en vrolijke print maakt de bril helemaal af!

Stoer roze

Dat roze ook past bij stoere meiden, dat bewijst dit montuur. De combinatie van helder roze met bruin én het stoere model past precies bij die zelfbewuste uitstraling die je zo van je dochter kent.

Best verkochte kinderbril van Hans Anders
Populaire ArtLife kinderbril bij Hans Anders

ArtLife voor fashionchicks

Wow, kijk die bijzondere vorm, die ook nog wordt benadrukt met die witte belijning! En dan die prachtige all-over print... Echt álle details aan dit montuur zijn bijzonder. Onze dametjes tonen lef met deze bril.

Calvin Klein Jeans voor kids

Deze bril van Calvin Klein Jeans is al jaren populair bij volwassen dames. Goed te combineren, zit lekker en de kwaliteit is perfect. Nu is dit hippe merk verkrijgbaar voor kinderen. En ook die zijn er blij mee!

Populaire hippe Calvin Klein kinderbril bij Hans Anders
Hippe Kenzo kinderbril bij Hans Anders

Kenzo voor stoere jongens

Kenzo is vernieuwend en dat zie je bij deze bril aan álles. Een bijzondere combinatie van metaal en kunststof, die nog eens wordt benadrukt met de coole perforaties. Zo krijgt jouw lieve ventje ineens een heel stoere uitstraling.

Trots op je Kenzo-bril

Wow! Heb jij een échte Kenzo-bril? Ja, iedereen zal het zien, door het super gave Kenzo logo dat prominent op de pootjes prijkt. Daarnaast is dit natuurlijk een prachtige bril met een sportieve, trendy uitstraling.

Meest verkochte Kenzo kinderbril bij Hans Anders
Best verkocht kinderbril van Flexon bij Hans Anders

Flexon buigt voor je kind

Kinderen willen spelen, Flexon begrijpt dat. Deze bril zit helemaal perfect en is zo licht dat het lijkt of je niets op je neus hebt. En, heel bijzonder… deze bril kan niet breken. Echt niet! Je kunt hem zelfs gewoon buigen.