De 10 populairste monturen

We spotten voor jullie de nieuwste trends. Daarvoor gaan we naar beurzen en staan we langs de catwalks. Maar wat we ook heel belangrijk vinden, dat is de smaak van onze klanten. Met welk montuur loop jij nou het liefste rond? We hebben de 10 meest verkochte monturen van 2016 voor je op een rijtje gezet.

En... omdat ze zo gewild zijn, zijn de meeste ook in 2017 verkrijgbaar!

10. De pilotenbril ken je waarschijnlijk vooral als zonnebril. Door de retro-revival is dit model weer enorm trendy. Daarom wordt dit montuur nu ook veel verkocht met gewone correctieglazen.

9. Een minimaal frame en een heel prettige pasvom… toch zie je dit montuur niet gauw over het hoofd. Deze Nike-bril is precies wat je van Nike verwacht.

8. Dit montuur is erg populair bij de heren. Het zit comfortabel, is niet al te opvallend en toch stijlvol. Een typisch Dysygn-montuur!

7. Hoor je Ray-Ban, dan zie je dit montuur voor je. In combinatie met de matte uitvoering is dit een opvallende maar toch stijlvolle verschijning. Het is duidelijk dat dit montuur in dit rijtje thuishoort.

6. Dit montuur is erg veelzijdig. Het past goed bij een zakelijke, een sportieve én een casual uitstraling.

5. Heel modern, die halfronde glazen. Dat noemen we ook wel ‘panto’. Het mooie van dit model is dat het bij de meeste gezichtsvormen goed tot z’n recht komt. De blauwe kleur op de veren geeft het geheel een vriendelijke uitstraling.

4. Dit montuur is al heel lang in onze collectie en nog steeds erg gewild. Het is de transparante kleur die het montuur een eigentijdse uitstraling geeft. De elegante vorm, typerend voor DKNY, spreekt veel vrouwen aan. Evenals de paarse accenten.

3. Artlife is één van onze populairste merken. Het montuurvorm is eigenlijk heel basic. De transparante kleuren geven een gave modische twist aan dit model.

2. Een basic kunststof model in een donkere kleur doet het gewoon altijd goed. Bovendien is het een Calvin Klein Jeans. Dat betekent: lekker modisch. En wat dit montuur extra geliefd maakt, dat is de bijzondere kleurstelling die pas opvalt als er licht op schijnt.

1. Tommy Hilfiger is sportief én stijlvol tegelijk. Logisch dus, dat dit montuur een grote doelgroep aanspreek. Van alle tien monturen die we je hier laten zien is dit montuur niet voor niets al het langst in onze collectie.