Nieuw bij Hans Anders: Lacoste monturen 

Yes! Of moeten we zeggen ‘oui’...? In ieder geval zijn we supertrots dat we nu ook het Franse merk Lacoste aan onze collectie kunnen toevoegen. Sinds jaren staat de groene krokodil symbool voor sportieve elegantie. Maar wat weet je eigenlijk verder van het merk? We hebben een paar leuke weetjes voor je. 

Dat kekke krokodilletje bijvoorbeeld, dat elk montuur siert, heeft een lange geschiedenis. Oprichter René Lacoste (1904 - 1996) was een tennisspeler van wereldfaam en had als bijnaam le Crocodile. Die naam dankte hij aan een krantenartikel over een wedstrijd en een weddenschap die hij had verloren in 1923. De weddenschap was dat als hij de wedstrijd zou winnen, hij een koffer van krokodillenleer zou krijgen. De journalist schreef dat hij weliswaar had verloren, maar dat hij zich als een alligator had verdedigd.  

Lacoste monturen

Exclusieve eye-wear nu bij Hans Anders

Lacoste is een populair merk met een actieve, casual en elegante uitstraling. Wist je dat het merk maar liefst 15 miljoen volgers heeft op Facebook? Sinds de oprichting in 1933 tot en met nu is Lacoste verbonden met sport. Het is dan ook geen toeval dat tenniskampioen Novak Djokovic sinds 2017 de nieuwe merkambassadeur is. Het is Novak Djokovic zelf die de exclusieve eyewear-collectie heeft ontworpen, die nu bij Hans Anders verkrijgbaar is. 

 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Net als René Lacoste vindt ook Djokovic elegantie, doorzettingsvermogen en eerlijk spel belangrijk. Kenmerkend voor de monturen van Lacoste zijn dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.  

Combineren met jouw persoonlijke look

In de Lacoste familie hebben we maar liefst vijf montuurlijnen voor je. Binnen elke lijn heb je ruime keus in zowel dames- als herenmonturen. Sowieso is de hele collectie bijzonder veelzijdig. Je kunt de monturen perfect combineren met jouw persoonlijke look, of je nou in een sportieve, een casual of juist een chique bui bent. Dat past precies bij de Hans Anders gedachte, je snapt nu waarom wij zo blij zijn met Lacoste.