Kenzo is hot

Als een exclusief merk zoals Kenzo door jongeren wordt geadoreerd en een streetlabel is geworden, dan weet je: Kenzo is hot! Ook bij ons. Naast kleding maakt Kenzo ook te gekke brillen. De komende weken zetten we onze Kenzo monturen in de spotlight, met name in onze 15 brandstores. Bovendien kun je bij ons nu een supergave, limited edition Kenzo zonnebril scoren!

Wist je dat wij al vijf jaar trendy monturen van Kenzo in onze collectie hebben, nog voordat het merk bij de Bijenkorf verkrijgbaar was? En al vijf jaar voor dezelfde vaste lage prijs. Je kunt je voorstellen dat wij daar als Hans Anders erg trots op zijn. Als kledingmerk is Kenzo energiek, met opvallende kleuren en herkenbare prints. Als je eenmaal de sweaters met tijgerkop kent, kun je er niet meer omheen.

Tijgerkop

De monturen van Kenzo zijn iets minder uitgesproken dan de kleding, maar zeker inspiratief. De trendy collectie zal een brede doelgroep aanspreken. Maar evengoed weet je zeker dat je met een Kenzo montuur iets bijzonders hebt: spannende kleurcombinaties, hier en daar een subtiele tijgerkop, opvallend Kenzo logo en combinaties van kunststof en metaal. 

Limited edition Kenzo zonnebrillen

Ben jij op zoek naar iets héél speciaals? Zorg dan dat je één van de geweldige Kenzo limited edition zonnebrillen bemachtigt! Van de drie verschillende modellen zijn er elk slechts 300 exemplaren gemaakt. Het unieke nummer aan de binnenkant van de veer bewijst dat nog eens extra. Naast de tekst ‘limited edition’ staat hier bijvoorbeeld ‘nr. 4 van 300’ of ‘nr. 299 van 300’. Je weet dus precies welk unieke Kenzo zonnebril jij op je neus hebt én dat jij de enige bent met dit uitzonderlijke exemplaar. Gaaf toch? 

De Kenzo limited edition zonnebrillen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Hans Anders webshop en in de winkels. Wacht vooral niet te lang, want elke winkel krijgt van elk model maar 1 exemplaar. En je weet hoe het gaat met limited editions: op is écht op.

Kenzo kindercollectie voor hippe kids

Kenzo denkt ook aan de kids! Voor hippe jongens en meiden is er de geweldige collectie Kenzo kinderbrillen. Vrolijke monturen met veel prints, daar wil je mee gezien worden!