Perfecte monturen voor je feestoutfit

Het is leuk om er tijdens de feestdagen extra feestelijk uit te zien. Je bent niet snel ‘overdressed’. En het mooie is, alle energie die je in je verschijning stopt krijg je dubbel terug bij het oogsten van de complimentjes.

Met de juiste accessoires maak je je look helemaal af. De perfecte schoenen, bijpassende ceintuur en wat dacht je van deze monturen…

Elegant en glamour

Twee monturen die letterlijk glamour uitstralen. Hoe doen ze dat toch? Het zijn de gouden details en de dunne rand. Vogue en Ted Baker weten hoe ze heel subtiel een elegante verschijning compleet maken. Come on and shine!

Eigenzinnig Kenzo

Kenzo mag hier niet ontbreken. Als stijlvolle trendsetter is dit merk een feest op zich. Let even op de eigenzinnige details, zoals de bijzondere oortips. Het montuur is aan de binnenzijde zwart-wit gevlekt en de buitenzijde is - op een detail na - helemaal zwart. Super spannend! Dat vraagt gewoon om rode nagellak en rode lipstick! 

 

A gentleman style

De monturen van Humberto willen graag gedragen worden door een gentleman. Ga jij voor het perfecte smokingjasje met gestoffeerde knopen en pochet, in combinatie met de juiste pantalon en schoenen? Dan hoort daar natuurlijk een Humberto-montuur bij. ‘My name is Bond… James Bond.’ 

De eyecatchers van Artlife

Wow, deze twee monturen van Artlife zijn een statement op zich. Zelfs bij een opvallende outfit  zijn het nog steeds eyecatchers! En een eenvoudige jurk of blouse wordt met deze monturen een geraffineerde combinatie. Zie je nu wat de kracht van je montuurkeuze is?

Mooi bij trendy velvet

Dit montuur uit onze eigen Hans Anders Collectie hoort in het rijtje vanwege z’n opvallende kleur en print. Heel trendy is de combinatie van verschillende materialen in een montuur: kunststof en metaal. Combineer dit montuur met een stylish zeer verantwoorde velvet jurk of kostuum en je weet zeker dat je catwalk-proof aan de kersttafel aanschuift.