Sabrina: trendy en uitgesproken het nieuwe seizoen in

Een bril is een trendgevoelig accessoire waarmee je iets van jezelf laat zien. Wij staan voor jou langs de catwalk en vertalen de inspiratie van designers naar trends in onze collectie.

Zo kun jij ieder modeseizoen vol vertrouwen tegemoet!

Product Manager Mona over de match

Mona: ‘Good choice! Sabrina heeft gekozen voor een lekker gedurfd montuur uit de Hans Anders collectie. Wat een hippe look heeft Sabrina nu!’  

Kijken? 

Van neutraal naar knallend in drie minuten: kijk maar eens wat trendmonturen met de look van Sabrina doen. Welke bril matcht met jou? Bekijk en pas ze en laat je adviseren in een Hans Anders winkel bij jou in de buurt!    

 

 

Dansen en werken

De blonde Sabrina volgt de mode op de voet. Ze danst graag en werkt als administratief medewerkster. Voor haar werk is haar bril onmisbaar. Ze draagt ‘m nu ruim 3 jaar, vertelt ze aan opticiën Kirsten. 

Onder controle

Omdat ze een verhoogde oogdruk heeft is Sabrina onder controle van een oogarts. Opticien Kirsten meet haar sterkte op en legt uit waar ze straks aan moet wennen bij haar nieuwe bril.

Direct knallen 

Montuurstylist Samir is ondertussen voor haar op zoek naar monturen van de laatste trendcollecties. Omdat Sabrina haar huidige bril te saai vindt, kijkt hij vooral naar hippe kleuren en trendy accenten. Hij zet haar een felblauw montuur op. Dat is wel direct knallen, maar toch vinden ze beiden het montuur te donker voor haar gezicht. Next: een clubmaster model met een donkere bovenkant, een hip retro model met een kunststof bovenkant en een metalen onderkant.  ‘Het geeft je wel een heel aparte uitstraling’, vindt Samir, ‘maar is best hard in je gezicht’. 

Vlinder en turquoise

Hoe staat een vlindermodel in bruintinten haar? ‘Ook leuk! Eigenlijk kan je gezicht veel vormen en kleuren hebben’, beoordeelt Samir. ‘Maar het mag meer uitgesproken toch? Wil je deze blauwe dan ook eens proberen?’ Wauw, de verschillende bruin- en turqouisetinten en patronen in dit kunststof montuur laten ineens een pittig gezicht zien. ‘Prachtig’, lacht de montuurstylist tevreden. ‘Dit montuur loopt mooi mee met je wenkbrauwen en volgt je gezichtsvormen’. Sabrina straalt!  

Bekijk de Brilmatch van: