‘Koel’ type zoekt warme uitstraling

Wist je dat de kleur van je huid, haar en ogen bepalend zijn voor de perfecte match tussen je gezicht en je montuur? Zie en lees ons advies aan Henk.

Met een goed gekozen montuur kun je namelijk je gewenste uitstraling bepalen.

 

 

Kijken?

Weten uit welke monturen Henk een keuze heeft gemaakt? En hoe ziet hij eruit met zijn nieuwe Humberto bril? Zie het in de video.

Product Manager Mona over de match

Mona: ‘De brillen die Samir heeft uitgekozen passen prima bij de wensen, uiterlijke kenmerken en het actieve leven van Henk. Je had bij Henk ook kunnen kiezen voor een meer sprekende kleur, maar dat past niet bij hem. Henk heeft uiteindelijk gekozen voor een bril van Humberto, exclusief in de collectie van Hans Anders. Het is een klassiek model, maar de drie verschillende kleuren maken het montuur toch trendy. De perfecte match voor Henk.’ 

Wil jij weten wat kleur voor jou kan doen in je keuze voor een nieuwe bril? Bezoek dan een Hans Anders winkel bij jou in de buurt voor jouw juiste match.  

Het effect van kleur

Henk is een actieve senior. Hij is gepensioneerd en druk aan het werk als vrijwilliger in een art center. Hij sport veel en ravot graag met zijn kleinkinderen. De sportieve, ondernemende Henk zoekt een montuur dat zijn gezicht meer laat spreken.   

Mooi aan jezelf

Samir: ‘Voor een montuurkeuze is geen goed of fout, het ligt eraan wat je wilt benadrukken. Dus vragen we altijd eerst wat iemand wil terugzien van zichzelf. Welk werk of welke sport doe je? Wat vind je mooi aan jezelf? Henk wil een sprekender gezicht.’

Harmonie of contrast

Samir: ‘Henk heeft licht haar, lichte ogen en een lichte huid. Dat maakt hem uiterlijk een ‘koel’ type. Als Henk blauw draagt of een kleur die gemengd is met blauw, blijft hij dicht bij zijn uiterlijke tinten waardoor zijn zakelijke uitstraling wordt bevestigd. Maar draagt Henk geel/oranje of andere kleuren gemengd uit geel, dan contrasteert dit met de ‘basisuitstraling’ en wordt zijn uitstraling vriendelijker. 

Klassiek en sprekend

Samir adviseert monturen in diverse stijlen, klassiek, sportief en in voornamelijk warme tinten. Op basis van het advies van Samir kiest Henk voor een montuur met zowel warme bruintinten als koele grijsblauwe tinten. Samir: ‘Dit montuur geeft warmte en contrast in zijn gezicht, zonder té uitgesproken te zijn.’ Henk is blij met zijn nieuwe, sprekende uitstraling.

Bekijk de Brilmatch van: