Hoera de zomer!

Nog even en dan is het zomer! Vind jij het ook zo heerlijk om een terrasje te pakken? Als je dan toch in de stad bent, wil je misschien ook nog even lekker shoppen voor een nieuwe lente-outfit. Wij zetten onze fashion favorites voor jou op een rijtje.

Rood gooit hoge ogen

Helemaal verliefd zijn we op deze super vrouwelijke city-look. De monturen hebben weinig details nodig, want het is de vurige kleur die voor je werkt. Wil jij dit voorjaar ‘all eyes on you’? Dan weet je nu genoeg. 

Beken kleur met black & white

Dit is onmiskenbaar een stoere trend. Mannelijk? Misschien. Elegant? Zeker. Bij deze monturen komen de strakke, rechte lijnen goed tot zijn recht. En kijk eens wat het effect is van een matte afwerking. Dat bedoelen we met stoer.

Super stylish naturel

Nooit weggeweest, deze zachte tinten. En dat vinden wij heel logisch. Deze monturen passen heel goed bij de pastel- en poedertinten die je dit voorjaar overal ziet. De transparantie geeft deze klassieke trend precies de juiste hippe touch-up.

Blauw… ik hou van jou

Het is de lievelingskleur van velen, blauw. En dat is niet voor niets. Het is een kleur waarmee je prima kunt combineren, met rustige aardetinten of juist een iets feller oranje. Uiteraard past deze trend ook heel goed bij je denim outfit. Sommige monturen hebben zelfs denim elementen.

Eigenwijs casual

Wil jij eens helemaal iets anders? Dan hebben we hier bijzondere materialen voor jou: hout, linnen, wol, katoen, riet. De warme, natuurlijke kleuren en de rustige repeterende prints voegen zich naar jouw outfit. Je ziet er super verzorgd uit, maar het voelt als casual Friday.

Gratis oogmeting

In een winkel bij jou in de buurt
Afspraak maken

Monturen bekijken

Op zoek naar een leuk montuur? Oriƫnteer je online
Bekijk het assortiment