Volop voordeel

Diverse acties

Laagste Prijs Garantie

Profiteer dit najaar van onze vele acties. Verdubbel je zorgvergoeding, krijg je 2e bril hééélemaal gratis of profiteer van 70,- of 100,- korting op je bril. Kies de actie die het best bij jou past of vraag advies in de winkel.

 

 

Verdubbel nu je zorgvergoeding!
Ongeacht welke bril je kiest en ongeacht welke zorgverzekering je hebt. Bij ons is je zorgvergoeding nu echt 2x zoveel waard.
Zo hoef je misschien helemaal niets bij te betalen voor je nieuwe bril.

Bekijk direct wat dit voor jou betekent of kom naar de winkel met je zorgpas. Vragen over deze of onze andere acties? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-0075 of via dit formulier.
 

Lees de voorwaarden van de Zorgbonus


Geen Zorgvergoeding? Toch korting!

Geen zorgvergoeding? Toch korting!

Ook als je geen zorgvergoeding krijgt, ben je bij Hans Anders het voordeligst uit voor je bril. Je krijgt dan minimaal 70,- korting op je nieuwe bril. Zo heb je al een bril met eigenmerkmontuur en enkelvoudige glazen (kraswerend en ontspiegeld!) vanaf 79,- en met varifocusglazen vanaf 129,-. Op een varifocusbril met Excellent-glazen ontvang je zelfs 100,- korting (daarmee vanaf 239,-).  

 

Voorwaarden voor deze actie

Klik hier om te lezen

Afspraak maken

oogmeting op maat
Afspraak maken

Monturen

bekijk onze monturen
Montuur kiezen

2e bril helemaal gratis

Wil je 2 brillen? Dan krijg je van ons nog steeds je 2 bril hééélemaal bril gratis. Met dezelfde kwaliteit montuur, dezelfde kwaliteit glazen en dezelfde glasbewerkingen. Ook als je kiest voor onze meest comfortabele varifocusglazen of extra dunne glazen. Deze actie kan niet in combinatie met andere acties, maar natuurlijk wel met je zorgvergoeding.

voorwaarden 2e bril hééélemaal gratis


Weekaanbieding: beeldschermbril vanaf 90,-

Televisie, computer, smartphone… ze zijn belangrijk dan ooit. Gebruik je ze veel? Dan is een beeldschermbril geen overbodige luxe. Om aandacht te geven aan de voordelen van een beeldschermbril voor je gezondheid, zetten we deze week de beeldschermbril centraal. Natuurlijk mét een leuke aanbieding. Profiteer tot en met woensdag 30 november van een speciale actie: beeldschermbril mét Blue Filter van 190,-, voor 90,-!

Wil je weten wat een beeldschermbril voor je doet? Je leest het hier.

Lees hier de voorwaarden van deze weekaanbieding


Gratis nachtglazen

Het wordt ’s avonds weer sneller donker. Hoe zit het met jouw zicht als je in het (schemer) donker rijdt en te maken krijgt met vervelende schitteringen (b.v. van koplampen van tegenliggers, straatverlichting en lichtreclames), zware neerslag of mist?

Een nachtbril kan een hoop ellende verkomen. De gele glazen in de bril zorgen voor beter zicht en minder vermoeide ogen. Tijdelijk krijg je gratis nachtglazen (t.w.v. 25,-) voor dichtbij of veraf, bij aankoop van een montuur naar keuze.

actievoorwaarden gratis nachtglazen


Kids Deal

Kids Deal

Zeer complete (kinder)bril van 234,- voor 129,-. De bril bestaat uit een eigenmerkmontuur voorzien van extra dunne glazen (index 1.6) plus Bril Garant Plan (t.w.v. 25,-). Hiermee heb je 2 jaar lang zekerheid bij schade, breuk diefstal of verlies van de bril. De totale waarde van deze bril is 234,- en tijdelijk betaal je maar 129,-. 

voorwaarden Kids Deal