Volop voordeel

Diverse acties

Laagste Prijs Garantie

Profiteer dit najaar van onze vele acties. Verdubbel je zorgvergoeding, krijg je 2e bril hééélemaal gratis of profiteer van 70,- of 100,- korting op je bril. Kies de actie die het best bij jou past of vraag advies in de winkel.

 

 

Verdubbel nu je zorgvergoeding!
Ongeacht welke bril je kiest en ongeacht welke zorgverzekering je hebt. Bij ons is je zorgvergoeding nu echt 2x zoveel waard.
Zo hoef je misschien helemaal niets bij te betalen voor je nieuwe bril.

Bekijk direct wat dit voor jou betekent of kom naar de winkel met je zorgpas. Vragen over deze of onze andere acties? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-0075 of via dit formulier.
 


Geen Zorgvergoeding? Toch korting!

Geen zorgvergoeding? Toch korting!

Ook als je geen zorgvergoeding krijgt, ben je bij Hans Anders het voordeligst uit voor je bril. Je krijgt dan minimaal 70,- korting op je nieuwe bril. Zo heb je al een bril met eigenmerkmontuur en enkelvoudige glazen (kraswerend en ontspiegeld!) vanaf 79,- en met varifocusglazen vanaf 129,-. Op een varifocusbril met Excellent-glazen ontvang je zelfs 100,- korting (daarmee vanaf 239,-).  

 

Afspraak maken

oogmeting op maat
Afspraak maken

Monturen

bekijk onze monturen
Montuur kiezen

2e bril helemaal gratis

Wil je 2 brillen? Dan krijg je van ons nog steeds je 2 bril hééélemaal bril gratis. Met dezelfde kwaliteit montuur, dezelfde kwaliteit glazen en dezelfde glasbewerkingen. Ook als je kiest voor onze meest comfortabele varifocusglazen of extra dunne glazen. Deze actie kan niet in combinatie met andere acties, maar natuurlijk wel met je zorgvergoeding.


Het wordt ’s avonds weer sneller donker. Hoe zit het met jouw zicht als je in het (schemer) donker rijdt en te maken krijgt met vervelende schitteringen (b.v. van koplampen van tegenliggers, straatverlichting en lichtreclames), zware neerslag of mist?

Een nachtbril kan een hoop ellende verkomen. De gele glazen in de bril zorgen voor beter zicht en minder vermoeide ogen. Tijdelijk krijg je gratis nachtglazen (t.w.v. 25,-) voor dichtbij of veraf, bij aankoop van een montuur naar keuze.


Kids Deal

Kids Deal

Zeer complete (kinder)bril van 234,- voor 129,-. De bril bestaat uit een eigenmerkmontuur voorzien van extra dunne glazen (index 1.6) plus Bril Garant Plan (t.w.v. 25,-). Hiermee heb je 2 jaar lang zekerheid bij schade, breuk diefstal of verlies van de bril. De totale waarde van deze bril is 234,- en tijdelijk betaal je maar 129,-. 


Actievoorwaarden:

Zorgbonus: Bij aankoop van een complete bril met zorgvergoeding, wordt na verrekening van de zorgvergoeding hetzelfde bedrag als Zorgbonus korting verrekend. Indien de som van de zorgvergoeding en Zorgbonus hoger is dan het bedrag van de aankoop, wordt er geen geld teruggegeven. Je recht op vergoeding is afhankelijk van je polisvoorwaarden en reeds declareerde kosten. De gegevens van je zorgverzekeraar zijn altijd leidend. Wij kunnen de declaratie verzorgen bij bijna alle zorgverzekeraars. 
 
2e bril hééélemaal gratis: Bij prijsverschil is de goedkoopste bril gratis en beide brillen zijn voor dezelfde persoon. Is de eerste bril een merkmontuur, dan mag de tweede bril ook een merkmontuur zijn in dezelfde prijsklasse. Bij keuze voor 2 Ray-Ban monturen geldt een toeslag van 30,- voor het 2e montuur. 
 
70,- of 100,- korting: Bij aankoop van 1 complete bril zonder (of met lage) zorgvergoeding geldt een korting van 70,- op een complete bril (enkelvoudig, Varifocus Basic en Varifocus Professional) en 100,- korting op een complete Varifocus Excellent-bril of Varifocus Individual-bril.. 
 
Kids Deal: De actie geldt in alle Nederlandse Hans Anders winkels voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar.
 
Nachtbril: De actie gratis nachtglazen geldt op enkelvoudige nachtglazen (index 1.5, exclusief kraswerende laag en ontspiegeling) bij aankoop van een montuur. Keuze uit alle monturen.  
 
Alle acties gelden vanaf maandag 3 oktober t/m zondag 13 november 2016. De acties gelden niet op al bestelde brillen en in combinatie met andere acties en (zorg)voordeelregelingen. Informeer voor de speciale regeling voor Bifocale, minerale en A-merkglazen in de winkel. Een complete bril is een montuur met 2 kunststof glazen (index 1.5 of hoger) inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Voor merkmonturen, andere glazen en extra glasopties gelden standaard meerprijzen. Acties geldig in alle Nederlandse Hans Anders winkels.