Momenteel loopt de actie 2e en 3e bril gratis niet.

Benieuwd welke bril aanbiedingen er nu zijn? Bekijk de actuele acties en kies de actie die bij je past. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

2e en 3e bril gratis

Tijdens deze actie krijg je bij een complete bril niet 1… maar zélfs 2 brillen gratis! En het is nóg mooier: je hebt keuze uit alle monturen. De 3e bril kun je cadeau geven. 

 

 

  • Kies je 1e bril en maak 'm compleet

    Selecteer je favoriete montuur uit de hele collectie en kies voor kraswerende en ontspiegelde glazen. Met een montuur uit de Hans Anders Basic collectie heb je al een complete bril vanaf 139,-

  • Je 2e bril is hééélemaal gratis

    Zonder extra kosten krijg je op je 2e bril dezelfde kwaliteit montuur, dezelfde kwaliteit glazen én dezelfde opties op je glazen. Dus koos je voor je 1e bril een merkmontuur en extra dunne glazen? Dan krijg je die van ons gratis ook op je 2e bril.

  • Als 3e krijg je een waardebon

    Daarmee krijg je een enkelvoudige (zonne)bril met onbewerkte glazen. Of kies voor een maandpakket daglenzen. Deze bon kun je voor jezelf besteden óf weggeven aan een ander.

bekijk de complete collectie

Kom snel langs!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende oogmeting in de winkel van jouw keuze. Dan staat onze gediplomeerde opticien voor je klaar.
Maak direct een afspraak

Actievoorwaarden

Actie loopt vanaf 10 juli t/m zondag 24 september. Actie geldt niet in combinatie met andere acties of voordeelregelingen.

Lees alle actievoorwaarden