Opticien Emmen | Hans Anders

Statenweg 11
7824 CR emmen
Tel:0800-0075

Assortiment

Brillen:  ja
Contactlenzen:  ja
Hoortoestellen:  nee

Conceptstore:  nee

Andere winkels in :EmmenChagallpassage 6
Openingstijden Middagtijden Koopavond
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 9:30 - 18:00
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00 18:00 - 20:00
Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: gesloten

Dit filiaal van Hans Anders in Emmen is gevestigd in het sfeervolle, overdekte winkelcentrum Angelslo. De winkel staat tussen Maudd en Brain wash in, recht tegenover de Kruidvat.

In dit filiaal kunt u uiteraard terecht voor de vele soorten monturen uit het assortiment van Hans Anders. Daarnaast is er ook een contactlensspecialist in de winkel aanwezig, die u advies kan geven over het dragen van lenzen. U dient hiervoor wel van te voren een afspraak te maken via deze pagina op onze website. U kunt er ook voor kiezen om even langs te komen in de winkel voor het maken van een afspraak.

Het Winkelcentrum is prima bereikbaar met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren in één van de parkeervakken voor en achter het winkelcentrum.

De bus stopt ook praktisch voor de deur van de winkel. Zodoende is het openbaar vervoer dus ook een zeer geschikte reismogelijkheid.

Start uw bezoek aan deze winkel al op onze website. Hier past u alvast een selectie van onze ruime collectie monturen en zonnebrillen online en kunt u er voor kiezen om uw favoriete montuur naar de winkel van uw keuze te laten sturen. Hier maakt u gemakkelijk en snel een afspraak in deze winkel voor uw lenzen.

Het team van Hans Anders Emmen-Angelslo nodigt u uit voor een bezoek aan de winkel.

Winkel op de kaartTerug naar overzicht